Jdi na obsah Jdi na menu
 


Píšťalka (nyní Leontýnka)

28. 2. 2014

img_0681-str.jpgKočka, nar. 8/2013

Tato krasavice se toulala po sídlišti v Hodoníně, nalezla ji paní co má od nás kočku. Píšťalka je milá kočička, ale jako pravá dáma má i své móresy. Ráda si hraje s ostatními, ona může všechno, ale jak se jí dělá něco co se jí nelíbí, piští. :-) Jinak je milá, hravá, mazlivá. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku se zahrádkou. 28.2.2014 byla Píšťalka umístěna do Spytihněvy, do domu.


Fotky Píšťalky(Leontýnky) z pobytu u nás i z nového domova najdete zde.


Zprávy z nového domova:


2.3.2014
Dobrý den,
píšu, jak se u nás daří Leonce (Píšťalka). Převoz zvládla dobře, v novém domově se jí zezačátku moc nechtělo z přepravky, ale za to může dcera, která se už nemohla dočkat, až si spolu budou hrát. Museli jsme je separovat, aby se Lea mohla porozhlédnout po novém domově. Ukázala jsem jí záchod a misky s krmením a vodou. Opatrně si vše očuchávala. Pak jsme ji pustili do obýváku a kuchyně, kde trávíme nejvíce času, všechno si prošla, očichala. První noc mňoukala za dveřma ložnice, to jsem ji chodila utěšovat. Tuhle noc už to bylo lepší. Včera jsme si celé dopoledne s ní hráli, ale pro jistotu jsme zkrátili ty drápky, jak jste říkala. Ale je to čím dál lepší, s dcerou si na sebe zvykají a dost lumpačí :-)  Včera jsme ji tak utahali, že celé odpoledne prospala. Chodí se i dost mazlit. Snědla jednu kapsičku a pár granulí, akorát nechce ten tvaroh, jak jste říkala, že jí mám dávat. Mám jí ho něčím ochutit nebo zamíchat? Stehy jsme taky vytáhli. To je tak vše a zase napíšu. Krásnou neděli přeje Pavla s rodinou a Leontýnkou

4.3.2014
Dobrý den
posílám fotky. Lea už je u nás jako doma, má svá místa, kde odpočívá (parapet v obýváku, na židli pod ubrusem, na škrabadle). Krásně jí, zvládne dvě kapsičky denně, granule a tvaroh jsem jí smíchala s tuňákem, to jí moc chutnalo, chutná jí i lučina. Akorát dnes začala pčikat. Z očí ani z nosu jí nic neteče, jí, hraje si. může být nemocná? Máme ji radši vzít k veterináři?

15.3.2014
Dobrý den,
všimla jsem si, že jsem zapomněla poslat fotky, omlouvám se a napravuji. Nakonec jsem s Leontýnkou radši u vet byla, byla nachlazená, méně jedla a pořád spala, ale už je jí dobře, vrátil se jí apetit a řádí jak černá ruka. Už si u nás opravdu zvykla. Vypadá to, že je jí u nás dobře, přijde mi, že i přibrala :-) ...
... Pokud by se Vám tam objevila zase nějaká dlouhosrstá kočka a byla by k Lee vhodná, vzali bychom si jí, ať má kamaráda.
Děkujeme za mazlíka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(Jana od Koblížka, 15. 2. 2014 22:53)

"Ráda si hraje s ostatními, ona může všechno, ale jak se jí dělá něco co se jí nelíbí, piští."-jako by byla řeč o naší Anitře:-)) Ženský jsou zkrátka hérečky:-)