Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomněnka

20. 7. 2018

pomnenka.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Pomněnku našla opuštěnou a hladovou obecní policie z Lužic a přivezla ji k nám. Zatím je v karanténě. 20.6.2018 - Pomněnka už může do nového domova. Je to drobnější, krásná kočička, obrovský mazel a zvědavá asistentka u všeho. Moc dominantních koček se bojí, ale s těmi hodnými si ráda hraje a potřebuje kočičího kamaráda. 20.7.2018 - Pomněnka dnes odjela do nového domova, do Kroměříže, do domku, kde na ni čeká kocourek a pejsek.

Další fotky  zde.

Pomněnka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla rodina Večeřova. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

21.7.2018
Dobrý den,
posílám info o Pomněnce.
Velice rychle se zabydlela, ihned vše prozkoumala, každý kout, všechno prošla, poté pochytala všechny muchy a šlo se spát ;-) spala na mamželovi, jak byla zvyká, ráno papkala, i na silikatovy zachudek šla v pohodě.
Moc děkujem, Eliška

23.7.218
Zdravím,
Pomněnce říkáme Pinkie a je úplně v pohode ..., ani jsme nečekali, ze by tak rychle zapadla :-) s kocourem se na sebe dívají a jinak si sebe nevšímají, občas ho tajně sleduje, je moc hodná a s dětma je taky v pohodě ;-) přes den pospavá a večer začíná řádit ;-)
Mějte se hezky, Eliška

29.7.2018
Dobrý den,
Pinkie se chová, jakoby tu byla odjakživa :-) má dalšího nového kamaráda, zatím je to v pohode, tak snad i další dny , je to 3mesicni miminko, tak se zatím očuchávají. Pinkie nejradši leží na schodech a pije z mé sklenice, no a samozřejmě celé dny chytá mouchy. :-) Hezký den, Eliška

2.8.2018
Zdravím,
Pinkie posílá pozdrav, jak je horko, tak všichni furt jen spí, ani zlobit se jim nechce :-D na 8.fotce spala Pinkie hlavou dolu..., na dalších fotkách je v okně za sitkou, hrozne by už chtěla ven, tak aspoň pozoruje za mého dohledu venek z okna ;-)
Eliška

27.11.2018
Pinkie posílá pozdrav,
rada se vyvaluje u krbu a začala hodne papkat, to jde dobre vidět na poslední fotce. :-) Mladší kocour ji ted dost prohání, tak spolu doma občas zlobí :-) jinak se ma si myslím dobre, je spokojena a moc hodna kočička, nejradši spí s detma v pokojicku.
Posíláme pozdrav všem kočičkam.
Eliška

28.1.2019
Dobrý den,
posílám par fotek Pinkie, je to opravdu velký mazel a naše láska, s kocourem se milují.
Mějte se hezky, Eliška

mensi.jpg9.3.2020
Dobrý den,
posíláme pozdrav a pár fotek. Pinkušce se daří dobře, :-) je nenáročná a stačí ji k životu jakýkoliv kus krabice či kartonoveho papíru.

3.4.2024
Pinkuška dnes zemřela, byla nemocná, ale nedokázali přijít na to, co jí je a dnes ráno odešla.

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Seznámení

(Lada Buchtíková, 28. 4. 2018 22:05)

Dnes večer jsem ji poznala, krásná, něžná, jemná víla!!! Vřele doporučuji!! :-)