Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pralinka 03

22. 3. 2018

pralinka270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 3/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

21.2.2018 - Pralinka žila na sídlišti v Hrušovanech, kde ji sice krmili, ale žila venku. Byla přijatá jen na kastraci, ale jelikož se projevila jako obrovský mazel, tak nám je líto vypustit ji zpět. Budeme jí hledat nový domov. Momentálně je nemocná a bere antibiotika.
12.3.2018 - Pralinka je zdravá, očkovaná a může do nového domova. Je to milá a mazlivá kočička. Ostatní kočky moc nemusí. Vhodná k jedné kočce nebo i sama. 22.3.2018 - Pralinka odjela do nového domova, do Holasic, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Pralinka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočka Reila. Děkujeme! 
 

Zprávy z nového domova:

22.3.2018
Dobrý den,
zasílám rychlou zprávu z nového domova Pralinky. Cesta i seznámení proběhlo v pořádku. Pralinka měla připravený "bunkřík", ale ten vůbec nebyl potřeba, protože hned všechno musela prozkoumat :-). Měla jste pravdu, je to opravdu malá maškrtnica, takže s jídlem problém není. Mamince jsme dali na Vás kontakt, kdyby byl nějaký problém ozve se a rovněž jsem ji poprosila o zprávy pro Vás, aby jste věděla jak se jim spolu daří. Mějte se zatím hezky.
Katka

28.3.2018
Dobrý den,
píši další informace, ať víte jak se Pralince daří. Co Vám budu povídat. Kraluje! Maminka i její manžel jsou z kočičky nadšení. Pralinka neměla vůbec s ničím problém a prakticky se adaptovala na nové prostředí během prvních dvou dní. Je znát, že je ráda, že je sama bez ostatních kočiček v útulku, vše si hned poznačila čumáčkem a pořádně se o vše otřela. Je takový malý průzkumník, vymetla všechna tajná zákoutí v domečku, čímž pomohla s jarním úklidem :-) Jinak první dny jedla jak prokopnutá hned všechno jídlo z misky a pořád by baštila, ale jak zjistila, že je miska opravdu pouze její, tak se zklidnila :-). Mějte se zatím hezky.
Katka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář