Jdi na obsah Jdi na menu
 


Princezna

21. 2. 2013

princezna.jpgPrincezna je jednou z koček, které jsme kastrovali v Mutěnicích. Je milá, mazlivá a hodně ukecaná. 21.2.2013 byla umístěna do Bílovic nad Svitavou, do bytu, ke dvěma kocourkům.

Fotky Princezny z jejího původního a nového domova najdete zde.



Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

21.2.2013
Dobrý den, milé dámy,
děkujeme vám za kočičku, hned si nás i s celým naším hlavním pokojem ochočila :-) Na průzkum všech ostatních koutků času dost.
Naši kočičí chlapečci s tím mají ještě trošku problém, ale věřím, že se brzy skamarádí. Po úvodním syčení a vrčení, náš Micánek vydával i zvuky hodně ale hodně velké nespokojenosti - kocour, který jinak téměr nemluví, všechno se už uklidnilo a všichni spí :-)
Hned jak to půjde, pošleme vám nějaké fotky (momentálně nemám digi foťák, jen si občas půjčím :-) )
Ještě jednou děkujeme za tolik lásky a radosti a přejeme vám to samé.

26.2.2013
Dobrý den, Luci,
podávám nové zprávy :-) Princezna je moc hodná kočička, hned se naučila chodit na záchod a manikúru si dělá na škrabadle :-) Nikam se nežene, je jí u nás doma dobře. Po venku se jí nestýská. Už jsme to zkoušeli i s větráním a pootevřené dveře na balkon ji nechaly zcela v klidu, na místě. Pořád nám něco povídá a dokáže se i potichu někde válet v nějaké roztomilé poloze.
Hledám vhodné náčiní na tu její hřívu, protože kartáč, který je určený pro kočičky, je moc hrubý na to její malé hebké tělíčko. S domácími se snáší bez kolizí :-) A zrovna se nám dočasně, do čtvrtka, kočičí rodinka rozrostla, protože ještě hlídáme Terryho mojí mamky :-) Náš Ricky si už říkal, kolik těch koček ještě ta ženská dotáhne... :-)))
Chtěla bych se Vás prosím zeptat, zda byste mi napsala (zjistila), kdy přesně byla kočička operovaná. Toho vyholeného boku a stehů jsme si všimli až doma :-) A jak máme postupovat? Musím s ní jít k veterináři nechat vytáhnout stehy? Kolik dní po operaci je to nejvhodnější? Mohla bych poprosit eventuálně o kontakt na operatéra, kdyby ho třeba chtěla naše veterinářka?
Moc Vám děkuji
V příloze posílám nějaké obrázky. Černobílý kocour je Micu, mourek je Ricky, bílomourek je Terry a Princezna se pozná :-)
Ještě jednou posíláme všem poděkování, předejte prosím i paní do Mutěnic, nemám na ni kontakt.
Mějte se moc hezky a zdravíme taky paní Tomalovou
Vendy, Míša a kočičí company

26.6.2013
Ahoj SOS kočičky,
po dlouhé době vás zdravím z domova... :-)
Mám se krásně :-)
Teda mojí kočičí mamce a kočičímu tátovi musím pořád něco vysvětlovat a pořád musím něco říkat.
Mamka by se mohla taky trochu víc snažit, pokud jde o záchodky a mističky... ale je to dobrý, celý domov je pro mě, všechny jsem si ochočila.
Začali mě brát občas na procházku, to se mi líbí, proběhnu se po trávníku, proženu nějaký lítací potvůrky a pak jdu zase domů.
Moji dva starší kočičí kamarádi jsou fajn, na důkaz čehož posílám video o naší kočičí lásce... Posílám přes úschovnu.
No není to moc kvalitní, nebylo moc světla...
Tak se mějte krásně, zase někdy
Diktovala: Princezna
Zapsala: Vendy

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář