Jdi na obsah Jdi na menu
 


Quentin

16. 4. 2016

q350.jpgKocour, kastrovaný, nar.

Quentin byl odchycen ke kastraci u cihelny, kde se přidal k plachým kočkám. Ukázalo se, že je ochočený. Quentin je nádherný veliký kocour s klidnou a milou povahou. Rád se mazlí a rád a hodně spí (aspoň u nás). Je upovídaný a mazlivý. K jiným kočkám nekonfliktní, ale nenechá nikoho na pochybách, že "on je někdo". Potřebuje výběh. Je vhodný jako společník ke kočce, pouze do domku se zahrádkou. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byl Quentin umístěn do Třemešné, do domku, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.
 

Zprávy z nového domova:

16.4.2016
Dobrý večer,
dojeli jsme výborně, Quentin všechno zkoumá nebo mně spí na klíně a zdá se, že je docela spokojený. Cestu zvládl výborně, ve vlaku podřimoval. Myslým, že si rychle zvykne, je moc šikovný a moc pěkný.

21.4.2016
q350.jpgDobrý den,
posíláme alespoň dvě slíbené fotky Quentina. Má se dobře a když nespí, tak řádí.
Srdečně zdraví R.


15.52016
Dobrý večer,
posíláme pár novinek o Quentinovi. Zdá se, že si u nás dobře zvykl. Žere dobře a furt a řádí jak ďas. Na spaní obsadil naše nejpohodlnější křeslo. Byli jsme i venku na výletě na postrojku, ale dost se zatím bál. Jediný problém je, že naše dvě kočky se s ním nechtějí kamarádit, a tak mu budeme muset v budoucnu opatřit parťáka na hraní. Také posíláme pár fotek.
Zdraví R.

11.2.2017 q300.jpeg
Dobrý večer
trochu opožděně posíláme několik nových zpráv o Quentinovi.
Quentinek se víc jak po půl roce už pořádně zabydlel. S Šarlotkou se skamarádili, Borůvka ho stále moc v lásce nemá, ale zvykla si na něj. Uvidíme, jestli ji také nepřesvědčí.
Quentin přibral skoro dvě kila, srst mu krásně dorostla a je z něho teď krásný kluk. Ven už se také nebojí a chodí každý den, jak se mu zlíbí. Přikládáme dvě fotky Quentina v jeho oblíbené poloze na zádech.
S pozdravem R.

Další fotky zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(H&spol., 18. 4. 2016 16:30)

Quentin je moc krásný a musím přiznat, že jsem koketovala s myšlenkou si ho vzít domů místo zesnulého Axla. Jenže v současné době jsme s manželem velmi zaneprázdnění, takže jsme usoudili, že by to nebyl dobrý nápad. Přeji Vám hodně radosti s krasavcem Quentinem. Mj. to jméno je úžasné! Dámy z koček SOS jsou velmi nápadité :-)

Krásný kocourek!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 18. 4. 2016 9:33)

Hodně štěstí a zdraví a měj se u hodných lidiček a v pěkném domově moc pěkně!