Jdi na obsah Jdi na menu
 


Riana

16. 3. 2014

riana.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2013

Tato krasná kočka se pohybovala na sídlišti u hospody. Je velice mazlivá a kontaktní, miluje lidi. Je vhodná jako společnice ke kočce nebo pejskovi do bytu nebo do domku. 16.3.2014 byla Riana umístěna do Brna, do domku ke kocourkovi a psovi.

Další fotky zde.

Děkujeme paní Jitce Nešporové, fence Bobince, kocouru Johnovi a kočkám Míně, Julče a Míše, že ji po dobu jejího pobytu nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

28.3.2014
Píši nové zprávy z Riančina nového domova.
Rianka ( teď již Kiki) se ma dobře. Velmi rychle si na celou rodinu zvykla a také se ráda mazlí. V noci si zvykla spát zrovna s tím, kdo je nejdéle vzhůru, aby se mohla co nejdéle dožadovat hlazení. Také si okamžitě zvykla na způsob získávání jídla, čili když je někdo v kuchyni je dobré být poblíž, možná by totiž mohlo něco upadnout. :) Okamžitě se skamarádila s Hašlérkou (pes) a hlavně s Artušem ( kocour). Stala se z nich nesmrtelná dvojka, s radostí spolu lítají z kouta do kouta. Ač je Kiki naše zlatíčko, často jí musíme i pokárat, jelikož si osvojila pár nepříjemných zvyků. Třeba každé ráno vyhrabává květináč u palmy. Nebo taky s oblibou leze po záclonách. To je pak uražená když dostane vynadáno a zaleze pod postel u rodičů kde trucuje. Ale velmi rychle se vzpomatuje a zase lítá z kouta do kouta :D . Včera jsem jí zrovna stříhala drápky a tak se se mnou teď zrovna nebaví, ale až se vrátím ze školy bude určitě zase vše odpuštěno. Jinak s Kiki nejsou žádné vetší problémy, ráda papá a hezky používá kočičí záchůdek. Kiki by také už velmi ráda ven jako Artuš, ale to jí zatím nedovolíme a tak nešťastně kouká na zahradu přes sklo. Veřím však že už jí budem moct příští týden pustit. :))
Kiki je miláček a černé zlatíčko :) a všichni jí máme moc rádi. V příloze zasílám pár fotek a video jejího spokojeného žití :)
Děkuji že jste pomohla Kiki přijít do našeho života.

22.9.2014
​Dobrý den,
posílám fotečky a informace z Kikinčina života. Kikinka se má dobře a všem dělá radost. O prázdninách byla chvíli u babičky s dědou na hlídání a skvěle s nimi vycházela a zvykla si i na obě jejich morčata. Teď už je zase spokojeně doma. Před pár měsíci jsme zjistili, že Kikinka má olámané některé zoubky a tak si spíš dá masíčko, než granulky. Proto dostává 2x denně konzervu aby neměla hlad :) . Takže nám konečně trochu přibrala a nelezou z ní kosti. Tenhle týden se jen válí v posteli buď u mě nebo u brášky, jelikož jsme oba nemocní a ona se rozhodla marodit s námi. Je velmi společenská a přítulná, od každého se nechá hladit a když náhodou není nikdo doma, kdo by jí hladil vyrazí ven na výzvědy. Kikinka si taky našla pelíšek ve vyžehleném prádle, pokaždé když narazí na koš s prádlem, rozházi ho všude kolem a spokojeně si vleze do rozbordeleného koše. Řekla bych, že Kikinka je s námi spokojená stejně jako my s ní :).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kikinka

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 22. 9. 2014 21:27)

Tak to jsou krásný zprávy,moc gratuluji.Je to nádherná kočička a je u vás určitě šťastná!Jen tak dále!

kráska Riana

(Daniela, 16. 3. 2014 19:59)

Zrovna včera jsem se na ni v nabídce koukala a říkala si,jak je možný,že si ještě tuhle krásku s úžasným zbarvením nikdo nevybral za domácího mazlíčka?!A jsem strašně moc ráda,že už se tak stalo a děkuji za ni.Přeji ,aby se s kocourkem brzičko kamarádila a měli jste z ní jen radost,váš dům vám bude vysloveně zdobit!Hodně štěstí,Rianko!

Re: kráska Riana

(ještě Daniela, 16. 3. 2014 20:02)

dodatek-stejně nádherného zbarvení je kráska Evička,stejně i jí bych, vlastně jako všem přála brzký,krásný trvalý domov a hodné,hladící ruce a milující srdce.