Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rob a Dan

7. 9. 2013

dan.jpgrob.jpgKocouři, nar. 5/2013
Robinek a Daneček jsou dva ze tří koťat odchycených z kastrační akce na Slovensku. Dospělé kočky se vykastrovaly a koťátka teď hledají nový domov. Robinek velmi zajímavé zbarvení podobné kočce Habešské. Je to mazlivý hravý kocourek, vhodný do domku se zahrádkou. Rád venku objevuje nové věci. Zvyklý na ostatní kočky i pejsky. Daneček je hravý, mazlivý a nekonfliktní kocourek. Je velmi čistotný a zvyklý na ostatní zvířata. 4.9.2013 byli společně umístěni do Řeže, do domku k pejskovi.

Fotky Robinka zde
Fotky Dana zde
Společné fotky z jejich nového domova zde

Děkujeme Jiřině Vyskočilové & kočkám Išince a Žanetce, které Roba během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.
Děkujeme Zuzaně Ševečkové, Jakubovi & kočičce Kiki, kteří Danečka  během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Z jejich nového domova máme tyto zprávy:


6.9.2013 SMS
Kocourci jsou boží, už si udělali svůj rajon. Za chvíli tu budou páni domu.;-) Moc hezky jste je vychovala - úplně to z nich čiší.

14.1.2014
Konečně přeposílám fotky kocouřích kluků. Přejmenovali jsme je z dovolením na Šimona a Matouše :-) Moc se jim daří.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oba kocourci super....

(Daniela, 7. 9. 2013 20:38)

Oba kocourci super zbarvení-ten Robík černobílý je naprostá kopie z Felix kapsiček-nááádhera a o Danečkovi už jsem psala kamarádce ať na něj koukne,že je super,ten je taky jedničkový!Moc gratuluji těm ,co si tyto kluky vzali a přeji vše nejkrásnější v jejich dlouhém kočičím životě a děkuji za ně,jsem si jistá,že vám budou dělat jen radost.
Srdečně zdraví Daniela a její právě se ke spánku ukládající sedmičlenná kočičí parta.

super zbarvení

(fanda, 20. 8. 2013 15:10)

tak toto je super zbarvení,z tohoto bude krásný kocouří chlapisko!