Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samík 02

14. 4. 2018

samik2.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Starovičky

8.3.2018 - Dnes jsme přijali kocourka. Našel se hubený a hladový na hřbitově v Dubňanech, je špinavý od šmíru a z jedné strany má opálené vousky, takže je možné, že se sem dostal v motoru auta. Uši má čisté, je zdravý. Dostal jméno Samík.
8.4.2018 - Samík je trošku bojínek, má respekt před dospělými kočkami, ale mazlík. 14.4.2018 - Samík odjel do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našel v Těšeticích, v domku, jako jedináček.

Další fotky  zde.

Samík byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička, Rupi, Ava, Fey  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

garfild-na-gauci.jpg26.4.2018
Dobrý den,
přivezli jsme si Samíka z X. umísťovací výstavy v Brně, po cestě byl klidný ani moc nemňoukal. Doba jsme mu připravili klidný koutek aby si postupně zvykl, ale on se hned vydal na průzkum celého bytu. Hned si vše prohlédl a večer již použil i záchodek a snědl celou večeři. Hned se mu u nás líbilo, hlavně na měkké kožešince na gauči. Nechá se od všech pohladit i od cizích. Dodržujeme, že ho nemůžeme zatím pustit ven na dvůr a zahradu. Ale vidím, že už se nemůže dočkat. Samíka přejmenoval můj syn na Garfilda. Jsme rádi, že ho máme. Děkujeme.

S pozdravem Andrea

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Samík v novém domově

(Andrea, 25. 4. 2018 22:21)

Dobrý den, přivezli jsme si Samíka z X umísťovací výstavy v Brně, po cestě byl klidný ani moc nemňoukal. Doba jsme mu připravily klidný koutek aby si postupně zvykl, ale on se hned vydal na průzkum celého bytu. Hned si vše prohlédl a večer již použil i záchodek a snědl celou večeři. Hned se mu u nás líbilo, hlavně na měkké kožešince na gauči. Nechá se od všech pohladit i od cizích. Dodržujeme, že ho nemůžeme zatím pustit ven na dvůr a zahradu. Ale vidím, že už se nemůže dočkat. Samíka přejmenoval můj syn na Garfilda. Jsme rádi, že ho máme. Děkujeme

Re: Samík v novém domově

(Kočky SOS, 25. 4. 2018 23:05)

Dobrý večer, moc děkujeme, ale prosíme, pište nám zprávy na náš email kocky.sos@seznam.cz kam nám můžete poslat i fotky. Děkujeme!