Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samuel L. Jackson

16. 11. 2021

s.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

10.7.2021 - V Mikulčicích si na krmné místo pro plaché kočky přišel na jídlo tento kocour. Vypátrala ho schovaného pod autem fenka Terezka. Je totálně zubožený, podvyživený, plný parazitů, srst zdredovaná tak, že se bude muset oholit. Je nemocný, má výtok z nosu i očí. Kde je asi majitel tohoto kocoura? Nikdo si ho živořícího na ulici nevšiml? 13.7.2021 - Samuel byl dnes ošetřen na veterině, v narkóze byly odstraněny dva zuby, byla vyholena zadredovaná srst. Kocourek má zvětšené uzliny a eroze na jazyku, dostává antibiotika. Maličko kulhá, na přední nožce zjištěna již stará zlomenina. 5.9.2021 - Po dvou měsících je Samuel připraven na odchod do nového domova! Je to krásný kocour s delší srstí, k člověku mazlivý, ale s dospělými kočkami se moc nemusí. Z předcházejícího života na ulici si přinesl již své návyky a rád by si svůj revír ohlídal sám, takže hledáme domov V DOMKU se zahradou, kde bude Samuel kočičím JEDINÁČKEM. Rád se přijde pomazlit, ale umí i dost a není vhodný do rodiny s malými dětmi. Je zvyklý na psa. 16.11.2021 - Samuel odjel do nového domova, do Sobůlek, do domu se zahradou, kde bude rozmazlovaným kočičím jedináčkem a čeká ho tam psí kamarádka.

Další fotky zde.

Samuel byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

Samuel byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu mu hradila Eliška Žáková. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg19.11.2021
Dobrý den,
Samuel zdraví a vzkazuje, že je naprosto spokojený ve svém království, které má celé pro sebe. První den se bál a byl hodně opatrný, ale potom už se rozkoukal a celý den vyžaduje pozornost člověka, pokud není nikdo k dispozici spokojí se se spaním v posteli. :-)

30.11.2021
Tak už je to dva týdny, co jsem odjel od hodné paní co mě zachránila.
V nové rodině mám lidské kamarády, kteří se o mě moc dobře starají. Pár dnů mi bylo hodně špatně a vrátila se mi ta slintací nemoc a moc jsem nepapal a jen jsem spinkal, ale začal jsem dostávat ten hnusný sirup, sice trošku stávkuju, ale vím že mi pomůže tak si ho nechám dát. Po pár dnech už mi bylo líp a mohl jsem se zase pustit do prozkoumávání. Byl jsem už ve všech místnostech v domě a je tu spousta zajímavých míst a věcí. Hrozně bych chtěl ven, ale to prý ještě nemůžu, tak pak naštvaně chodím a mňančím na všechny ať mě pustí, furt jen "ještě nemůžeš Samueli". Hraní mě moc nebaví, ale občas se teda nechám přemluvit, ale mooooc rád se mazlím. Velký zlý medvěd venku asi nebude tak moc děsivý jak se ze začátku zdálo a už se z nás začínají pomalu stávat kámoši. Nemůžu se dočkat až budu moct konečně na dvůr a ne jen koukat z okna. V příloze posílám fotky jak se mi daří.
S pozdravem Samuel.

mensi.jpg14.12.2021
Zdravím !
Tak dnes je to přesně měsíc co mě šoupli do přepravky a vyložili kdesi jinde, oficiálně to tu považuju za svůj domov, vše jsem úspěšně prošmějdil, co se mi líbilo jsem si hlavou označkoval a už je to moje. Když jsem dobral antibiotika a bylo mi už dobře, tak jsem začal být ještě víc otravný abych mohl ven.
Paráda, konečně mě pustili! Dostal jsem cosi kolem krku, prý kdybych někde zabloudil, aby lidi věděli, kde mě vrátit, moc na mě ale nedrží, kdybych se zachytil abych ho mohl roztrhnout. První den jsem se rozhodl stropit nějákou Samuelovinu, tak jsem přeskočil plot a zdrhl k sousedům, Pája tam stála a bála se, že se nevrátím a to se mi hrozně líbilo, pak ale zmizela a už to pro mě tak zábavné nebylo tak jsem pelášil dom. Druhý den jsem zase chtěl hrozně ven, ale nasněžilo, brrr co bych tam dělal… z povinnosti jsem si zkontroloval svůj revír a šel zas do tepla spát, tak to teď dělám každý den.
Zapomněl jsem se zmínit, že mě hrozně baví si hrát, lovím úplně vše co ulovit jde ! Každý den běhám po domě jak šílený, protože mám hroznou radost, že můžu být v teple, kde mě mají všichni rádi. Pája po měsíci konečně pochopila, že její půlka postele je už moje a na dříve svou duchnu, už taky nemá nárok. No co, jsem prostě kočičí král tohodle domu! Brzo se zase ozvu, Samuel.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář