Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sandra

18. 11. 2018

sandra.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Hrušky

21.8.2018 - Čtyřměsíční kočička nalezena na stavbě mimo obydlenou část Nechvalína. 16.10.2018 - Sandra je zdravá a může do nového domova, kde potřebuje kočičího kamaráda. Sandra je temperamentní, živel, je všude, nikoho se nebojí, miluje Izu (pes) a je vhodná i k dětem. 18.11.2018 - Sandra dnes odjela do nového domova, do Hodonína, do bytu, kde už ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Sandra byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Šumberovi & kočka Matylda, kocouři Šmudlík, Ferda a Ondrášek a pejsek Gerry. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

25.11.2018
Dobrý den,
od prvního dne, co jsme si Sandru přivezli, se chová, jako by tu s námi žila už dlouho. Hned vše pečlivě prozkoumala, s Mícou na sebe chvilku syčely a vrčely. Druhý den se trochu očuchávaly, Míca Sandru celý den pozorovala, byla trochu naštvaná, Sandra jí totiž zabrala pelíšek, naštěstí máme pelíšků více. Sandra se má dobře, i když s naší Mícou to byly ze začátku mírné boje, ale teď je vše už v klidu, holky se jen kočkují v rámci hry :-)
V příloze zasílám slíbené fotky Sandry.
Děkuji za práci, kterou děláte a hlavně za naší Sandru, s pozdravem Marie 


18.12.2018
Dobrý den,
posíláme po měsíci pozdrav.
Sandra se má dobře, už se u nás úplně zabydlela. S Mícou jsou velké kamarádky, občas se ještě trochu nepohodnou, ale nejsou to velké boje. Většinu dne spolu vymýšlí kdejakou lumpárnu nebo si každá najde místečko na spaní. Nejraději se navzájem nahání přes celý byt. Sandra si nejvíc hraje s věcmi, co nejsou na hraní. Většinou najde někde igelitový pytlík a ten pak utíká schovat, snažíme se všechny igelity vyhazovat nebo schovávat, ale Sandra vždy něco najde, je to takový malý igelitový detektiv. Před týdnem mi sebrala korálkové andílky v pytlíčku a ten pak schovala do otevřeného šuplíku. Já lítala, jako blázen několik dní po bytě a hledala andílky, když jsem šuplík znovu otevřela, Sandra šla na jistotu, pytlíček vytáhla a v tlamičce ho nesla do jiné skrýše :D ...
Samozřejmě jsem ji nevynadala, ale poděkovala, byla jsem ráda, že se našli, jsou totiž na Vánoce. I když nás ty dvě chlupaté kuličky občas naštvou, jsme rádi, že je máme.
PS: V příloze posílám fotky. Omlouvám se za kvalitu některých fotek, holky asi nebudou rozené modelky :D
Děkujeme za práci, kterou děláte a přejeme krásné svátky Vám i všem kočičkám.
S pozdravem R. a kočky Sandra a Míca

20181127_120637.jpg14.3.2019
Dobrý den,
tak v únoru to byly tři měsíce, co je ta chlupatá kulička u nás, snad se jí tu líbí. Vánoce jsme přežili všichni v klidu, měla jsem trochu obavy o vánoční stromeček, ale naštěstí ty naše potvůrky rychle omrzelo shazovat ozdoby. Jinak si holky celkem dobře rozumí, vymýšlí spolu různé lumpárny. Jen Sandra se v poslední době chová, jako pes, snaží se všechny kousat a to pořádně. Snad ji to brzo přejde a bude zase ta hodná, mazlivá kočička.
Děkuji za práci kterou děláte a za naší Sandru, přeji aby, co nejvíc vašich kočiček našlo domov.

sandra.jpg24.12.2020
Krásný Štědrý den.
Už jsou to dva roky. Dva roky se Sandrou. Za tu dobu se toho stalo opravdu hodně. Tak třeba Sandra se naučila chodit si pro pohlazení na písknutí, přestala kousat do věcí a už ani nás moc nekouše a asi největší změnou pro Sandru bylo, když jsme loni v únoru našli kocourka. S kocourem Piškotem si občas pěkně vjedou do kožichu a to se potom hra změní v boj. S Mínou jsou tak nějak furt na stejno, jen si spolu už tolik nehrají. Mějte se krásně, Vám i kočičákům krásné svátky vánoční přejí Sandra, Mína, Piškot a M.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář