Jdi na obsah Jdi na menu
 


Serafínka

4. 10. 2018

serafinka2.jpgKočka, kastrovaná,  nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

7.10.2017 - Dnes jsme přijali tříměsíční kotě. Lidé jej našli opuštěné, hladové na hrázi u řeky Moravy v Hodoníně. Je to kočička, dostala jméno Serafínka. 2.12.2017 - Serafínka je zdravá, očkovaná a může do nového domova. Je milá a mazlivá.
19.9.2018 - Serafínka je u nás téměř rok. Postupem času začala být bázlivější, ale není to nic, co by vaše trpělivost a láska nezvládla. Může být i jedináčkem.
4.10.2018 - Serafínka odjela do nového domova, do Prostějova, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Serafínka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Bohuslava Machaňová s neteří Leničkou, u kterých nakonec Serafínka našla domov. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

7.10.2018
Dobrý den,
podávám informaci. Pomalinku se se Serafínkou sžíváme. Když si k ní kleknu, tak se krásně mazlí a vrní. V úkrytu je mazlivá, ale jinak je to fofr. Mě jen zarazilo, že papá a chodí na záchudek pouze v noci. Ale pamlsek si vezme a pochutná si. Já jsem trpělivá, nechávám ji její úkryty. I když už dvakrát k večeru se vyčurala pod křeslem. Tak uvidím dnes. Aspoň je každý večer čerstvě vytřeno. V noci si bloumá po bytě, neruší nás ve spaní a to je dobře. Myslím si, že si za měsíc zvykne a já pochopím, že mám bojácnou kočičku. Ale vysavač ji naprosto děsí. Zkusím ji příště napřed zavřít do koupelny. Snad to bude pro ni lepší. Ale jinak jsem spokojená až na to, že do tlamičky ještě nevzala ani jednu granulku. Neumím posílat fotky, Eva mě slíbila, že mě to v týdnu naučí a potom tu malou bázlivku uvidíte.
S pozdravem M.

14.10.2018
Dobrý den paní Tomalová,
musím vás informovat, že konečně jsem pochopila povahu kočky a jsme v pohodě a Serafínka je malý suverén. Už nemá žádné zažívací problémy, pěkně papá granulky, kaká tuho a neustále se cachtá v misce s vodou. Kuchyňskou linku neustále hypnotizuje, ale já stále odolávám, abych jí něco dala. Snad až za pár dnů zkusím nějakou konzervičku nebo uvařené maso. Jsem moc za kočičku vděčná, je to milá a nevtíravá bytůstka. Ono to bude časem ještě lepší a přirozenější. Už nelituji svého rozhodnutí.
S pozdravem M.


4.10.2023
Ahoj tety v Hodoníně, já Serafinka posílám zprávu, že je to dnes pět let, co si mě moje panička od vás přivezla. Jak říká, jsem stále stejná poseroutka, ale ona mě miluje a všechno dovolí. Jsem její zlatíčko. Přejeme všem kočičkam, aby našly stejný domov jako já a moje mladší kámoška Vaneska.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář