Jdi na obsah Jdi na menu
 


Silva

3. 3. 2017

silva300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Silva byla v mrazech nalezena v Mikulčicích u silnice. Jelikož tady byla podle místních z okolí viděna často a nikdo se k ní nehlásil skončila u nás, jinak by mrazy v noci venku nepřežila. Přišla k nám zanedbaná a se svrabem v uších, ale poctivě se už stihla hezky vykrmit. Je to vymazlená kočička, hodná a přátelská k ostatním kočkám. Má ráda společnost a ráda pomáhá při všech domácích pracích. Také se ráda nechá nosit nebo si zdřímne v klíně. Nevhodná jako jedináček. 3.3.2017 Silva byla umístěna do Moravské Nové Vsi, do domku, ke kocourkovi a pejskovi.

Další fotky zde.

Silva byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Libuše Žáková s kočičkami Ájou, Bodinkou, Klárinkou, kocourkem Lálou a borderkou Berettkou. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

5.3.2017
Dobrý den!
Kočička Silvinka je teď kočička Miňďa - jméno má po mojí 1."kamarádce" kočičce z r. 1960 :-). Zatím má Miňduška celý svůj pokojík v domku v Mor. Nové Vsi, který bedlivě střeží pejsek Bobik a kocourek Mňák, který, jak je vážně nemocný, tak nová obyvatelka domu ho velmi zajímá. Miňduška je mazel, doufáme, že se brzy se všemi spřátelí. Největší radost s ní měla 2,5 letá vnučka Magdalénka. Za kočičku moc děkujeme!
S pozdravem H.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krasavice

(Šárka, 1. 2. 2017 20:51)

Je to krasavice, teď už se bude mít dobře a snad co nejdřív najde domov, kde ji budou mít rádi.