Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šira 02 a Kira 03

11. 5. 2021

p4200170.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

20.10.2020 - Dnes telefon z Generali pojišťovny v Hodoníně, se sídlem na Štefánikově ulici, že jim ke dveřím někdo položil přepravku s kočkou! A co víc - na přepravce je naše vizitka! Co se mohlo stát, proč tam přepravku někdo nechal, nevíme.  Je to kočička cca 5 měsíční, silně začervená, kýchá, nasazena ATB. 27.2.2021 - Šira je po kastraci, ale zatím je to kočička bázlivá ... 10.5.2021 - Šira může do nového domova. Je to kočička bázlivější a moc jí pomohlo, kdyby mohla odejít spolu s Kirou. 11.5.2021 - Šira odjela společně s Kirou do nového domova, do bytu v Hodoníně, kde je čeká kočička.

Další fotky zde.

Šira byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

Šira byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradila Vanda Bočková a kocourek Pipi a kočička Mášenka. Děkujeme!

p4150146.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2020
Umístění:
dočasná péče Hodonín

11.11.2020 - Dnes k nám děti přinesly kotě, které našly pod viaduktem v Hodoníně. Je to 4 měsíční kočička a dostala jméno Kira. 10.5.2021 - Kira je hluchá a pokud se cítí opuštěně a nikoho nevidí, hlasitě volá. Její oblíbená činnost se dá popsat jako "všechno musí pryč". Všechno co vidí, to shazuje ze stolu, z polic ... neobstojí před ní obrázky, sošky, tužky, telefon, foťák ... zkrátka nic co někde leží. Žaluzie ji "rozčilují" natolik, že na ně večer co večer útočí, láme je a překousala ve všech oknech vodící silony. Poté, až domácnost uspořádá podle svého, mění se na hebké vrnící klubíčko. Zkrátka anděl s ďáblem v těle a je potřeba mít s ní trpělivost. V novém domově potřebuje kočičí kamarády jako sůl a mohla by odejít s kamarádkou Širou. 11.5.2021 - Kira odjela společně s Širou do nového domova, do bytu v Hodoníně, kde je čeká kočička.

Další fotky zde.

Kira byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Marie Báčová. Děkujeme!

Kira byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu jí hradil Ing. Radek Švec, kocouři Suteh a Orin a micina Stelinka. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář