Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smart

30. 9. 2014

mar250.jpegKocour, nar. 5/2014

Smart (Marley) byl nalezen v lázních, kde se přidal k plachým kočkám, které tam krmíme. Smart je krásný světlý mourek. Je moc mazlivý a při hrách s kočkami velice akční. 28.8.2014 byl umístěn do Hodonína, do bytu, ke kocourkovi Leovi.
8.9.2014 byl  Smart vrácen zpět, domácí kocour Leo onemocněl a slečna se domnívá, že je to kvůli Smartovia prý si kocour Leo na něj nemůže zvyknout, přestože první zprávy z nového domova byly opačné.

30.9.2014 byl znovu umístěn, a to do České Břízy, do domku se zahrádkou k asi rok starému kocourkovi.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

29.8.2014
Dobre rano, celou noc jsem temer nespala a davala na ty rostaky pozor :) Vecer Leosek hodne vrcel a sycel, Marley (u nás SMART) si hral a uplne to ignoroval jen nekdy ustoupil...v noci Leosek spal s nama v posteli,  jednou tam prisel i Marley, ale Leo zacal sycet,  urazil se a odesel, tak odesel i Marley a zbytek noci spinkal Leo s nama v loznici na posteli a Marley si hral v obyvaku s balonkama a spal na sedacce....  Kocourci už si začínají pomaličku rozumět, zkouší si spolu hrát :) Marley je veselý a hodně divoký, právě jim vařím kuřecí stehno a mrkev :) Granulky jedli ráno :)

30.8.2014
Dobré ráno! Tak naši hošíci spolu řádí už od 6.00 hod. dávají si pusinky čumáčkama a je vidět že se začínají mět rádi :) Marley je teda trošku víc divoký, Leošek na něho někdy kulí očka. Leošek ho už pustí i do své misky s jídlem :) Jsou oba moc hodní :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Strašně moc lásky

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 1. 10. 2014 20:53)

a už ten opravdický,krásný domov,milý kocourku:Hodně zdravíčka a krásný život!!!

Hodně štěstí v novém, druhém domově, Marley Smartíku!

(Jitka, 1. 10. 2014 10:15)


Dobrý start, a hodně štěstí u hodných lidiček v Nové Bžíze!

...

(Kristýna, 14. 9. 2014 12:25)

Nevím jak to dostali tu nemoc nikam nechodi jsou jen doma obcas ho vadím 3 min.cety na navstevu k mamce...Do té doby ale byl Leo zdraví...Neni to jen o nemoci...Marley byl na Lea moc divoký Leo to nesnášel dobre bohuzel je rozmazlený jedináček s tím už nic neudelam...Nebudu to tady psat ty situace u nás doma ale nechápu proc toto komentují lidi kteří to s náma nezazívali a vedi o tom kulové naschle.Tohle nemá cenu kazdy si mluvi to sve.

....

(Kristýna, 14. 9. 2014 11:56)

Nechápu jak mě někdo tady může takto osočovat když mě vůbec nezná a neví do jaké jsme se dostali situace!!!!!!!! Pokud to někoho zajímá tak můj britský kocour i sestřin jsou na tom tak zle ze jde dnes v nedeli na dalsi injekce skoro nic nezabira jsou z nich ležáci ze slinama u puse!!!!! Takže si svoje komentáře nechte a radsi si Marliho odoptujte a dejte mu milujici domov kdyz mate takove keci!!!! Já Marlyho mám moc ráda pořád na něho myslím a je mi vse moc líto moc jsem to obrečela ale to už patrně nikoho nezajima miluju tyto keci od lidí kteří nezazivaji ted to co my a neviděli tady tu situaci u nás doma!!! Chtěla jsem udelat dobrou vec bohuzel nepovedlo se za to jeste nejsem špatný člověk! Tímto končím děkuju at je Marley stastný a najde brzy domov moc mu to preju je to moc hodný,hravý miláček zaslouží si jen to nejlepsí jako kazda kočka! :(

Re: ....

(Jana, 14. 9. 2014 12:17)

Vašeho kocoura je mně líto, ale co to má společného s Marleym? On ho nakazil? To asi ne, jinak by byl stažen z nabídky. Takže co se vám tady v komentářích vyčítá, je to, že jste ho vrátila bezdůvodně, on vašeho kocoura nenakazil a podle zpráv a fotek, které jste posílala, tak vašemu kocourovi Marley nevadil, byli docela kamarádi. Když mám dvě nebo tři kočky a jedna onemocní, tak ty další snad nikam nevracíííím!

Maličký Marley

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 9. 9. 2014 14:39)

je evidentně milý a pohodový kocourek-typický kotěcí klučina.Ach jo,i mě připadá,že si ho slečna vzala, jen jako živou hračku pro svého domácího krasavce a při prvním problému ho hned vyexpedovala,což považuji za velice špatné a lidi tohoto typu bytostně nemusím.Kluci si náhodou dle foteček krásně sedli a pokud na sebe někdy "startovali,vrčeli a sykli"tak už jen z pouhé náladičky,kterou zrovinka měli,jinak spolu byli naprosto v pohodě a časem by byli sehraná dvojka kámošů.Aby se slečně takový přístup ke zvířátkům někdy nevrátil v tom negativu!I ten Leošek byl určitě rád,že má zvířecího kámoše,jen lidi si myslí opak.Fackovala bych za takové "chytrolíny".
Marleyku,uvidíš,zase bude dobře a přeji Ti už jen ty nejhodnější pánečky a pěkný,láskyplný domov už nastálo!Budu vyhlížet pěkné zprávičky o Tobě!Mňau

Re: Maličký Marley

(Eva, 9. 9. 2014 20:23)

Neznám slečnu, ale jedno vím jistě. Chtěla dát kotíkovi parťáka, to je kladný počin! A že má kotíka, to je také kladná věc. Mohla by místo něho jet na dovču...třeba. Nevyšlo to, protože i kočky se spolu nesnesou jako lidi, přestože zpočátku to vypadá OK, zdání klame. A psychika zvířat je věc nebezpečná. Moje kočička žárlí na druhou kvůli kocourovi a to, co předvedla Pepinka, když zemřel její velký kamarád, to jsem musela léčit drahými Bachovkami, včetně návštěv klasické vetky. Pokud by mi onemocněl starousedlík a nováček by byl moc akční a dravější, musí se to řešit. Jinak se může u starousedlíka rozjet nemoc, např. autoimunitní za stálého stresu, a to bych vám nepřála zažít. Kocourek slečny bude asi raději sám nebo bude potřebovat klidnou poddajnou kočičku a ne dravého mladého kocoura.

Když člověk myslí jenom na sebe...

(Iveta, 9. 9. 2014 12:47)

Je mi líto obou kočičáků, Marley mohl mít domov a Leo kamaráda, škoda, že jsou někteří lidi zahledění jenom do sebe a zájmy těch němých tváří jdou kolem... Lásku (a také odpovědnost) ke zvířatům si představuju přece jenom trochu jinak.

Marley

(Jana, 9. 9. 2014 11:57)

Paní Marie i Jarmila mají naprostou pravdu, této slečně už další kočku nedávat! Při prvním problému se kotěte zbavila. Podle fotek není pravda, že tomu domácímu kocourovi Marley nesedl!

Marley

(marie, 9. 9. 2014 6:59)

I na fotkách je vidět, že kocourci jsou spolu v pohodě, jinak by tak klidně nespinkali vedle sebe. Mně se to vždycky tak trochu "nelíbí", když si berou jednoho "útulkáčka" ke svému šlechtěnému, vím určitě to není vždycky tak, ale mně to přijde, že ho berou jen jako takový přívažek, aby se papírový měl s kým hrát....

Neměl štěstí

(Jarmila, 8. 9. 2014 23:42)

Zajímavé...jak čtu: začínají si rozumět, zkouší si spolu hrát, dávají si pusinky...buď si slečna pěkně vymýšlela,nebo rozumí kočkám jak anglická královna uklízečce :-(...snad najde brzo opravdový domov, kde ho budou mít rádi!

krásní kluci!!!!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 30. 8. 2014 13:33)

gratuluji a přeji vše nejlepší!