Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soboňka

10. 11. 2023

20.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2022
Umístění:
depozitum Hodonín I.

4.4.2023 - Oznamovatelka nám nahlásila zraněnou kočku, kterou srazilo auto v Rohatci na ulici Soboňky. Kočička byla vyšetřena na veterině, má otřes mozku, na nožce utržené vazy a poškozený meniskus. Je umístěna do karantény, zatím se zdá i dezorientovaná, nežere a podáváme stříkačkou speciální výživnou kaši. Pomocí FB se snažíme dohledat majitele. 23.5.2023 - Zranění se Soboňce zahojila, ale bohužel asi po týdnu u nás Soboňka dostala kacivirózu, měla dost těžký průběh a vypadalo to dost špatně. Nakonec se vše v dobré obrátilo, Soboňka se uzdravuje, je po kastraci a doufáme, že brzy přibere na váze ... 4.11.2023 - Soboňka je velice hodná a mírná kočička, ve vztahu ke kočkám hodně submisívní. Moc stojí o mazlení a kontakt s člověkem, ale ve velké skupině koček se neprosadí, nedaří se jí dostat na klín ani do postele ... Je smutná a většinu času tráví na chodbě. Do bytu může jít k jedné hodné kočičce - hlavně, aby měla své lidi. Do domku se zahradou může i jako jedináček. 10.11.2023 - Soboňka odjela do nového domova, kde bude rozmazlovaným jedináčkem, do Mikulčic, do domku se zahradou.

Další fotky zde.

Soboňka byla adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí přispívala Věra a Myšák. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg27.12.2023
Dobrý den,
posílám slíbené info o Soboňce. Je to moc hodná kočička. Pořád trošku ostražitá a nechce se moc mazlit. Ale nechá se hladit a krásné přede. Doma se chová jak kdyby tady bydlela od malička, má náramný apetit, miluje syrové maso, které ji občas dopřejeme, jinak baští granule. S konzervu už to ani nezkoušíme, protože ta jí moc nejela. Má svoje místečka po domě, kde ráda tráví čas - třeba na parapetu, kde sleduje ptáky a dění na ulici.
Myslím, že se s náma má moc dobře a my jsme rádi, že máme tak hodnou parťačku do rodiny. Děkujeme vám za zprostředkování a i když se mi Soboňka z vámi nabízených koček líbila nejméně, nakonec to není vůbec o vzhledu. Jsem ráda, že u nás našla domov, je to láska. Přeji pohodové poslední dny letošního roku.
S pozdravem Iva

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář