Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špendlíček

23. 8. 2018

spendlik.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

hovorany150.jpgŠpendlíček byl opuštěný nalezen na zahradě v Hovoranech. Začali jsme krmit stříkačkou, ale napsali nám ze skalického útulku na Slovensku, že mají kojící kočku, zda nepotřebujeme pro koťátka náhradní matku. Arika je kočička drobná, asi 7 měsíční, která zabřezla po svém prvním mrouskání. Porodila pouze dvě koťátka a ta během krátké doby po porodu zemřela.
Tak to dopadá, když se nekastruje .. :-(

Kočičku Ariku jsme vzali k nám a "nabídli" jí Špendlíčka z Hovoran, kotě přijaté 24.5. a Arika malého Špendlíčka hned přijala a vzorně se o něj stará.
6.6.2017 - Arika velmi onemocněla, dnes jsme byli na veterině, paní doktorka se domnívá, že jde o celkové selhání organismu, zkrátka kočička zabřezla a porodila velice brzy a její organismus to nezvládl. Zítra jede ještě na ultrazvuk. Špendlčka krmíme stříkačkou.
6.7.2017 - Arika odešla do kočičího nebe, ale Špendlíčkovi se vede dobře, už papá sám a našel si velkého kočičího kamaráda.

25.7.2017 - Špendlíček je zdravý, očkovaný a může do nového domova. 23.8.2018 - Špendlíček se dočkal a dnes odjel do nového domova, do Rajhradu, do domku, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Špendlíček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Olina a Milan s kočkami Milčou a Florou. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

23.8.2018
Dobrý večer,
tak a Špendlíček je v novém domově, snad se mu tu bude líbit. Máma byla nadšená! Nachystali jsme mu skrýš se záchůdkem a jídlem, ale nakonec si vybral svůj vlastní úkryt a uvelebil se za křeslem. Zatím vyčkává a vše obezřetně pozoruje. Když k němu nakoukneme a mluvíme na něj, nekrčí se ani nemá tendenci utíkat nebo se choulit – jen na nás kouká, oddychuje a asi vyčkává, co se bude dít. Věříme, že si brzy přivykne.
Ještě jednou mockrát děkujeme!
Pěkný večer, Lenka

1.11.2018
Dobrý den,

ukázalo se, že pořídit pro Vás fotku Špendlíčka je naprosto nadlidský úkol! L Nejdřív byl pořád někde schovaný. Maminka mi hlásila každé pohlazení, pro které si sám přišel, snědené žrádlo a první výlety na zahrádku. A teď, vždycky když za mámou přijedu na krátkou návštěvu, je ten dobrodruh kdesi na toulkách a nechce se mi přijít ukázat!
Fotky tedy nemám, ale posílám aspoň dobré zprávy – Špendlíček si zvykl úžasně, spí s mamkou v posteli, chodí s ní na zahrádku (máma ryje a on chytá žížaly), doprovází ji dokonce i na záchod :-D Jen je pořád plachý vůči ostatním lidem (hlavně sestřiným dětem, ale oni jsou raubíři, takže se mu vlastně ani nedivím, že se před nimi schovává :-D). Snad se mi časem podaří pořídit i nějakou fotku (třeba přes Vánoce, to budu u mámy dýl než jen na skok). Děkuju za možnost pořídit mamince nového člena rodiny.
Mějte se hezky, Lenka

spendlicek.jpg12.11.2018
Fotky z domova Špendlíčka.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodně lásky!!!

(jolana, 24. 8. 2018 10:32)

Špebdlíčku krásný, konečně sis vybral svého páníčka! měj se moc krásně a spoustu lásky a krásných společných chvil Tobě i novému človíčkovi:-)