Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spy

14. 4. 2018

spy207.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Hrušky

3.10.2017 - Kočička Spy (Spáj) byla nalezena u rybníku v Hruškách, sama, opuštěná a hladová se přidala k lidem.
14.11.2017 - Spy je zdravá a může do nového domova. Je to milá kočička, vhodná jako společnice ke kočce, ale pokud nebude většinu dne sama, může být i jedináček. 14.4.2018 - Spy odjela do nového domova z X.umísťovací výstavy. Domov našla v Brně, bude bydlet v domku a čeká na ni pejsek.

Další fotky zde.

Spy byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Kristýna Kubínová a kocourek Fufík. Děkujeme!
 

Zprávy z nového domova:

spy2.jpeg21.4.2018
Hezký den,
včera jsme si od vás donesly domů kočičku Spy a mužu říct, že si na nás zvyká velmi dobře. Ubytovali jsme ji zatím v koupelně. Sice se po otevření přepravky schovala za pračku a tam má zatím svoji základu, ale už na zavolání s nějakou dobrotou přiběhne až ke dveřím. K pejskovi jsme ji zatím ještě nedávali. Protože je hezky, necháváme psa venku, takže je zatím paní domu. Počítáme, že některý den v příštím týdnu je zkusíme seznámit. Dám vědět, jak to dopadlo.

S pozdravem Dáša

22.4.2018
Hezký den,
Spy má už prochozený a proskákaný celý domek včetně parapetů, skříní a poliček. Včera jsme zkusili seznámit našeho pejska a Spy a zatím nevím, jak nejlépe to udělat. Dali jsme ji v přepravce ven. Náš pes - zvědavec se přihnal, co to nesem a i když jsme ho drželi, aby se nepřihnal moc rychle, tak se asi navzájem polekali a navzájem na sebe prskali. Teď oba odpočívají, ale večer bude další pokus. Snad už to nebude tak drsný. Jen doufám, že se to za nějaký čas (třeba týden) nejak podaří. Zatím si neumím představit, že by oba byli v jedněch prostorách. D

8.5.2018
Hezký den,
jen jsem vám chtěla napsat, že vaše dobré rady zafungovali a už Spy spolu s naším psem vychází úplně ukázkově. Až se mi podaří nějaká pěkná fotka, tak vám ji zašlu. D.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář