Jdi na obsah Jdi na menu
 


Suri 03

23. 4. 2016

suri300.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2015

Suri je jedním z koťat (Bobo, Sába, Murin, Čiko, Tuli a Suri), která našla paní v Dubňanech ve své garáži. Před tím našla před domem kočku, kterou srazilo auto, kočka nebyla její a tak nevědělĺa, že má v garáži šest koťat! Ta dala o sobě vědět, až byla hladová, bylo jim asi měsíc. Je to hravý, mladý, mazlivý a přítulný kocourek vhodný ke kočičím kamarádům, případně i jako jedináček pokud by nebyl po celý den doma sám. 23.4.2016 byl Suri umístěn do Kyjova, do bytu, ke dvěma kočkám.

Další fotky zde.

Suri byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla MVDr. Jana Charvátová. Moc děkujeme!



Zprávy z nového domova:

 

24.4.2016
Dobrý den,

posílám seznamovací fotku se Surim.
suri300.jpgChudák byl celou neděli schovaný pod postelí. Večer se osmělil a v osm už začali demolovat byt. Doufám, že až dnes přijdu z práce, tak to nebude kůlnička na dříví.
V jednu v noci jsem je už musela zklidnit. Oba lítali po bytě a honili se, ale jsou kamarádi. Jenom Suriho ještě nepustila za námi spát do postele, tak chudák spal pod postelí. Pelíšek mu nevyhovuje, asi se cítí víc bezpečně schovaný pod postelí, ale nakonec ho určitě vezme na milost a bude spát také na posteli.
Jídlo už není problém, dokonce snědl i její granule a ráno když dostali konzervu, tak si zkontrolovali co ten druhý má v misce :-)
Pěkný den.
Kamila

27.4.2016
Dobrý den, 
chtěla jsem Vám poslat další fotky Suriho, ale bohužel vyfotit se ty dva rošťáky mně nepodařilo. Všechny vyšly rozmazané. Je prakticky nemožné je v klidu vyfotit.
Suri je velmi živý a mazlivý. Ta moje žárlivka na něj občas žárlí, když na mně leží a hladím ho, ale jinak jsou to kamarádi. V demolici bytu pokračovali v noci společně, takže lumpárny jim jdou naprosto bez problémů. Zatím, ale spí každý zvlášť.
Pěkný den. Kamila
 
1.7.2016
Dobrý den,
posílám Vám pár fotek se Surim.
Muryška už Surimu dokonce dovolila spát i na posteli. Ještě do nedávna to bylo její výsostné území. Když chce mít Suri ode mě a od Muryšky klid, tak si zaleze pod postel a tam vydrží i celé dopoledne, zkoušel to i pod deku, ale tam si ho našla. Jinak většinou přes den spí v závěsném pelíšku a v noci s Muryškou běhají po bytě a neskutečně dupou. 

Když jsem doma, tak mají celou dobu otevřené okno a pozorují co se děje venku, i pozorování netopýrů v noci je zábavné. Práce s počítačem, ale opravdu možná není, nakonec si na něj dal přední tlapky a odmítl se hnout.
 Pěkný den.
 Kamila
 
img_0619.jpg25.1.2018

Dobrý den,

posílám fotky Suriho. Je to úžasný pomocník při zpracování docházek zaměstnanců. Co si zabere, tak to už nechce opustit.

Pěkný den. Kamila


12.1.2019
Surišek se má velmi dobře. Je z něj velký rozmazlený kocour. V létě jsem ho pouštěla i ven na zahradu. Jelikož, ale bydlím na sídliště, tak mám strach ho tam nechat samotného. Našel si díru v plotě. Chytl myš, chodí i do sklepa a tam také něco chytil. Pomáhá při zpracování docházek zaměstnanců. :-)

Pěkný den, Kamila

 

stazeny-soubor--2-.pngDalší fotky zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář