Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taj

13. 4. 2019

taj6.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2018
Umístění:
Depozitum Starovičky

14.11.2018 - Tříbarevnou kočičku našla oznamovatelka u bytovek ve Starovičkách a přinesla ji k nám do depozita. Kočička má cca 3 měsíce a dostala jméno Taj a je v karanténě. 20.1.2019 - Taj je drobnější kočička, jemné povahy, nekonfliktní, přítulná, ale méně průbojná. V novém domově bude potřebovat kočičího kamaráda. 13.4.2019 - Taj našla domov na XII. umísťovací výstavě a odjela do Blanska, do bytu, kde na ni čekají tři kočičí kamarádky.

Další fotky zde.

Taj byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Libuše Žáková s kočičkami Ájou, Bodinkou, Klárinkou, kocourkem Lálou a borderkou Berettkou. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

16.4.2019
Dobrý den,
Taj se první dva dny ostýchala a byla schovaná. V noci se přišla pomazlit i do postele, ale ráno jsme ji vždy hledali. Ani jsme netušili, že máme tolik schovávaček doma :D Teď už se nijak neostýchá. Je to velký mazel :-) Oblíbila si závěsný pelíšek, ve kterém odpočívá půl dne :-) A když se chce natáhnout, zkouší poličky po stěnách, která je nejlepší. Pomalu se snad i vytratí vzájemné syčení. Ale nijak agresivní reakce to nejsou.
Taj už skoro utvořila páreček s Thorem, který je u nás něco přes měsíc. A druhý pár je Jerry a Mia. Ti jsou dost majetničtí, kamarádit se moc nechtějí a dělají blbinky spolu bokem. Ale to se časem spraví.
Je to naše princezna, ozdoba naší rodiny :) Pokud se nemračí :D
Krásný den přejeme, Veronika, Dominik a Taj se smečkou

taj.jpg29.4.2019
Dobrý den,
Tajuška je veliký mazlík. Ráno, jak nás uslyší, je hned u nás v posteli a mazlí se :-). Během dne skoro u všeho asistuje, nejčastěji u vaření, jestli to náhodou nemůže být pro ni. Tím zburcuje i ostatní a pak se nám všichni čtyři motají pod nohama a hulákají jeden přes druhého, že chtějí něco dobrého :D Nakrmit je je vždy velká legrace, každý u nás má svůj talířek. Nejdřív to byl boj, ale teď už každý ví, kam dostane svoji porci. Tajuška je jak kyselinka a první má snězeno a jedla by jak Otesánek pořád dál :D.
Ven se jí asi vůbec nechce, kouká jen u dveří na terasu a z okna vedle, ale k otevřenému oknu se nehrne. Dokonce, když se nám průvanem otevřeli dveře ven, tak jen koukala u dveří a nenašla odvahu opustit teplo domova.
Občas packá, straší rybičky v akvárku a když je neuloví, tak si lehne alespoň pod ně do poličky :). S naším osmákem Emilkou se už taky seznamuje, občas kouká ze země a občas si vyskočí na terárko a prohlíží si ji zvrchu. Emilka je ale už zvyklá od našich 3 koček, je nejstarší obyvatelkou, tak jí asi nic nepřekvapí :D.
Kočičky si na sebe už celkem zvykly. Večer s námi usínají obě dámy Tajuška i Miuška :). Jen Taj raději spinká v závěsněm košíčku, nebo v noci chytne divokou, jako naši dva kocouři a honí se v obyváku po poličkách a po trubce, jako tygři :D. Jinak je to umazlená princezna.
Krásný pozdrav Vám posíláme se slečnou divoženkou Taj,
Veronika, Dominik a Taj

7.6.2019
Dobrý den,
Tajuška se u nás už velice dobře zabydlela. Dovádí pořád jako malé kotě. Utíká za vším co se pohne, prohání se s našimi kočkami, nejvíce s kocourem Jerrym. Pořád by jedla, jakmile už má svůj talířek spořádaný, hned omrkne ostatních a jakmile zvednou čumák moc vysoko už jim baští z talíře :-) nebo když něco nedojí, hned to zbaští ona. Už má trochu pupíka, tak budeme muset dávat pozor, aby z ní nebyl Míša Kulička. Protože co se nechá bez dozoru na lince, to hned zbaští Tajuška. Takže uvařené jídlo pro ně na druhý den, ani nezbyde.
Jinak z ní vyrostla krásná velká kočka, která se velice ráda mazlí, chová a ve volné chvilce odpočívá. Naše Miuška Taj naučila, že super poležení je v truhlíku s trávou. :-) A pořád vymýšlí nějaké vylomeniny.
Moc Vás zdravíme s Tajuškou

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář