Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tamarka

16. 4. 2016

tam270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2015

Tamarku našli na sídlišti Jihovýchod v Hodoníně. Stále se tlačila do vchodu. Někteří ji krmili, jiní vyhazovali ven, kde pak běhala mezi auty. Tamarka je krásná dlouhosrstá kočička s milou a mazlivou povahou. Je hravá a ráda pomáhá a u všeho asistuje. Nejraději by byla rozmazlovaným jedináčkem v rodině, kde budou mít hodně času se jí věnovat. Je možné, že by snesla hodnou, nedominantní kočičí konkurenci, ale u nás na ostatní kočky zatím vrčí, bojí se jich. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Tamarka umístěna do Olomouce, do bytu, ke kocourkovi.

Další fotky zde.


Zprávy z nového domova:

16.4.2016
Tamarka už je doma, prozkoumala terén, nechala se mazlit a chodila za mnou. S Rossem první seznámení proběhlo, že na sebe zasyčeli a teď leží v kuchyni od sebe asi 2,5 metru ... Tak uvidíme co dál.

18.4.2016
tamarka200.jpgDobrý den,
ani nevíte jak jsem moc ráda, že Tamarka je u nás a ne u někoho jiného!
Že jste se rozhodla pro nás! Naživo je ještě krásnější a úplně nejlepší.
Její chování je boží! V noci jsem spali všichni dohromady a zvládli jsem to, budila jsem se a měla sice strach, ale dopadlo to dobře. Když jsem šli do práce, tak jsme je raději nechali v pokoji zvlášť. Jak jsem se vrátila a pustila je k sobě, očuchali se a v pohodě.. Pomazlila jsem se s nimi. Pak se zase oťukávali, hráli jsem si a pak se naháněli.. Ross si chce hrát, Tamarka chce ještě čas. Ale teď, když Vám píšu zprávu, tak jsem všichni na gauči a každého mám z jedné strany. Myslím si, že to bude dobrý a brzy budou společně i přes den, zítra přijede mamka, kdybych mohla být doma, tak si myslím, že sblížení je ještě rychlejší... Posílám foto.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vše nej Tamarce od Izidora a Moji

(Kateřina Kotyková, 24. 4. 2016 16:33)

Beru si Tamaru trochu osobně, protože od paní Lucky vím, že byla pojmenovaná po naší Tamarce, dcerce, která moc miluje kočičky a je ze všech našich dětí největší kočičí maminka. A kočička Tamarka se našla těsně poté, co jsme si z Hodonína brali kočičku a hodně spolu o všem komunikovaly a o naší Tamarce mluvily :-)Ať se vaší Tamarce u vás líbí a mějte se všichni moc rádi.

Hodně štěstí!

(Mirka L., 19. 4. 2016 19:52)

Tamarko,jsi nádherná! máš krásný domov a nového kamaráda! mějte se všichni NEJ.....

Minka

(Pavla , 3. 4. 2016 12:22)

Je překrásná. Vypadá přesně jako naše kočička Minka, která už není. Škoda jen, že naše druhá kočka se ostatních bojí :-(. Jinak by jsme si ji hned vzali.

?!

(H&spol., 3. 4. 2016 9:53)

Ta je nádherná!