Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tara 02 a Sep 02

2. 8. 2018

tara10.jpgKočka, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín I.

18.5.2018 - Přijali jsme tři koťata, pán je našel na půdě penzionu v Louce, kočka se k nim nevrátila. Černobílý je kocourek Kryšpín a dvě mourovaté kočičky - tmavší Kora a světlejší Tara. 7.7.2018 - Tara už může do nového domova! 24.7.2018 - Tara odjela do nového domova, do Vracova, kde ji čekají tři kočičky a pejsek.

Další fotky zde.

Tara byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byl Radek Okáník s kocourem Quentinem. Děkujeme!

sep3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

16.4.2018 - Rezavý kocourek se v zimě potuloval po Svatobořicích, byl špinavý, nemocný, hladový a promrzlý. Paní ho vzala k sobě, nechala ho vyléčit, ale má jen malý byt a už tři psy, kocourek byl u ní nespokojený a tak jsme ho vzali k nám a budeme mu hledat domov. 17.5.2018 - Sep je mazlivý kocour, k ostatním kočkám přátelský: "Haló! Je tady někdo? Já bych chtěl k vám domů.
Jsem v depozitu v Hodoníně a strašně rád se mazlím. Jenže kočičí teta mě vždycky pohladí jen jednou a řekne že už musí "tohle to" nebo "támhle to", že je nás tady moc a že mám počkat až půjdu domů, že tam na mě budou mít čas. Tak já teda chci domů. A kromě páníčků, kteří se se mnou budou hodně mazlit, by tam měli být i kočičí kamarádi, protože ty já
mám moc rád, je s nima sranda a hodně se vyhrajeme. Váš Sep."
2.8.2018 - Sep odjel do svého vysněného domov, do Vracova, za naší Tarou.
5.7.2020 - Mrzí mě, že píšu smutné zpravy. Musely jsme dát uspat Sepíka, srazilo ho auto a už se nedalo nic dělat.

Další fotky  zde.

Sep byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Sylva, Josef a kocouři Brumelo a Dron. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

t8.jpg26.7.2018
Dobrý den,
posílám první info o Taře, kterou jsem si přivezla domů v úterý.
První večer, noc a ve středu si s naším druhým kotětem, Mášou, vyjasňovaly, co jsou zač. Máša na ni hodně syčela, ale zároveň za ní furt chodila. Také jsme včera vyzkoušely situaci Tara a pes Honey. A milá Tara byla pěkná fúrie :-). Celá naježená, syčela a vřískala a pes štěkal, ale bylo vidět, že by si s ní chtěl hrát. Dnes už je to zase o něco lepší. Myslím, že Tara a Máša už se celkem sžily a i s Honey se to pomalu zlepšuje. V příloze posílám pár fotek kočiček.
Mějte se hezky, Nikola

4.8.2018
Zdravím,
posílám info o Taře a Sepíkovi. Sepík si postupně zvyká, s Honey (pes) na sebe dlouho doráželi, syčeli, štěkali a fackovali se. Ale včera už se očichávali a Sep se nechal od Honey i olízat. Sice mu sem tam rupne v bedně a opět začne syčet a fackovat, ale říkám si, že i to časem přejde. Taruška je úplně nejhodnější, na Sepíka syčela jenom chviličku, ale teď už jsou úplně v pohodě. Na fotkách můžete vidět, jak spolu polehávají na dece. Nejvíc naštvaná je asi kočička Máša, myslím, že je na ni moc změn naráz, ale taky se to pomaličku uklidňuje.
Mějte se hezky, Nikola

img_20190208_130010.jpg11.2.2019
Zdravím,
posílám konečně info o Sepíkovi a Tarušce. Celý půlrok s nimi byl velmi zajímavý.
V září a na začátku října měla Taruška dvoje antibiotika po sobě a i po nich měla zvětšené uzliny. O víkendu znovu onemocněla a dneska jsme zjistili, že má FeLV. Izolovali jsme ji od ostatních koček, bude v bytě pouze s jednou už starší kočičkou, která se bude očkovat, pokud bude mít negativní test. A dál uvidíme, jak dlouho to Taruška zvládne.
Sepík byl na konci léta vypuštěn ven, na zahradu. Domů zvládal chodit asi 10 dnů, pak se ztratil a dali jsme ho hledat přes Vracovskou televizi. Nakonec se našel ve vedlejší ulici pod jménem Martínek. Od té doby byl venku jen velmi málo. Uvidíme, jak to bude fungovat, až půjde ven i druhé kotě Máša, kterou bysme chtěli dát co nejdřív vykastrovat.
V lednu jsme zjistili, že naše fenka Honey má zánět uší a svrab a chytla ho od koček. Takže jsme museli přeočkovat všechny kočeny proti svrabu a některé měly taky zánět uší a musely se jim kapat antibiotika. V pondělí jdou všechny na třetí injekci proti svrabu a Máša, Sepík a Kája jdou i na test na FeLV. Uvidíme, jak dopadneme.
V příloze posílám spoustu fotek. Mějte se krásně a ať se daří:-))
Nikola

3.5.2019
Zdravim Kocky Hodonin,
posilam kratkou zpravu o Sepikovi. Sepicek, ktery se na podzim na dva tydny ztratil a mel potom tedy az do jara zakaz vychazeni, se nakonec asi naucil, kde ma domov. Temer kazdy vecer dojde spat domu. Vzdycky ho jdeme s Honey (fenka) zavolat, aby sel spat a aby Honey nebyla sama. Dokonce s ni chodi i na kratke vychazky. Jsme radi, ze po Tarincine smrti nam zustal aspon on, teda krome nasich puvodnich kocek. V priloze posilam dve momentky. Jedna je jeste ze zimy a druha uz ukazuje, jak si Sep uziva slunecneho pocasi. Preji hodne stesti a co nejmene novych prirustku.
Nikola

5.7.2020
Mrzí mě, že píšu smutné zpravy. Musely jsme dát uspat Sepíka, srazilo ho auto a už se nedalo nic dělat.
Nikola

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SLÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(Daniela se svou kočkopartou, 3. 8. 2018 17:59)

Milý Sepíčku,jsem strašně moc ráda,že už jsi konečně DOMA a jsem přesvědčená,že u tak báječných lidiček a kamarádů Ti bude nádherně a báječně!Přeji Ti kocourku krásný a zlaťučký,abys tam prožil dlouhý,zdravý a krásný kočičí život a posílám pohlazení.p.s.budeme vyhlížet krásné zprávy od Tebe......