Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ted 04

20. 4. 2018

ted3.jpgKocour, kastrovaný, nar. 2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

14.3.2018 - Dnes jsme přijali kočku a kocoura. Žili už rok u opuštěného, polorozpadlého domu v Dubňanech, který majitelé museli kvůli exekuci opustit a kočky nechali u domu. Paní ze sousedství je krmila, dnes jsme je odchytli, jsou po kastraci, kocour je bázlivější.  Zatím jsou oba v karanténě. Dostali jména Týnka a Ted. 30.3.2018 - Ted se uvolnil a krásně se mazlí. 20.4.2018 - Ted byl umístěn do Pohořelic, do domku, ke kočičce.

Další fotky  zde.

Ted byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Veronika Maňáková. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

ted6.png28.4.2018
Dobrý den,
Ted je spokojený. Je správně užvaněný, zejména pokud chce maso. Se Šarlotkou se ještě neskamarádili, protože na něj pořád syčí. Věřím, že to chce čas, každý den je to o trochu lepší.
S pozdravem J.

7.5.2018
Dobrý den,
Ted je v pohodě, je hodně upovídaný a večer mě honí, abych šla spát. Velmi rád se mazlí, ale nemá rád návštěvy, ale to se snad srovná. Kočka Šarlotka ho už toleruje.
S pozdravem J.

 

21.5.2018
Dobrý den, 
posílám další fotku Tedyho. Moc rád se mazlí. Šarlotka se ho už nebojí, nejsou vyloženě kámoši, ale tolerují se. Někdy si i spolu hrají a hlavně se spolu honí. Tedík je nedomazlený, když si sednu a on to zjistí, že sedím okamžitě je na klíně a chce mazlit nebo alespoň být přitulený. Je to milé.
S pozdravem J.

Další fotky  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krasavec!

(Daniela se svou kočkopartou, 26. 5. 2018 13:09)

Tedík je opravdu krasavec a s kočičkou budou časem nerozlučná dvojka,o tom jsem přesvědčená.Hodně štěstí.