Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teddy 02 a Chloe

10. 11. 2023

8.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Hodonín II.

10.10.2021 - Oznamovatel nám nahlásil, že už týden se v Hodoníně na sídlišti JV zdržuje kotě, ke kterému se nikdo nehlásí. Volal na MP a ta mu dala kontakt na nás. Je to maličký kocourek, sotva tříměsíční, dostal jméno Teddy. 8.3.2022 - Teddy byl dlouho opakovaně nemocný, zůstává mu chronický výtok z očička. Je to mazlivý, kamarádský kocourek, stále dobře naladěný, s ocáskem nahoru a moc by rád ven, domov hledá spíše jako jedináček, pouze do domku s možností chodit na zahradu. 29.8.2023 - Teddy dnes odjel do nového domova (místo Linetky), do Hovoran, do bytu s možností chodit na zahradu.

Další fotky zde.

Teddy byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala Natálie Grégrová. Děkujeme!

Teddy byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívala Ing. Dana Schmidt a kočičky - Darwin, Andělka, Emily a Romeo. Děkujeme!

 

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

27.1.2023  - Dnes nám děti nahlásily, že našly samotné kotě na sídlišti v Hodoníně a že kotě šlo celou dobu za nimi, tak si nevěděly rady co s ním a zavolaly k nám. Je to malá kočička, asi 4,5 měsíce stará, vyhladovělá, umístěna do karantény. 23.5.2023 - Chloe (Klouí) je drobnější kočička, velmi mazlivá a zvědavá. Je jako pejsek, strašně ráda dělá asistenku úplně u všeho. Nejdříve vyjížděla po ruce, kousla nebo škrábla - myslíme si, že se s ní špatně zacházelo nebo nevhodně hrály děti. Dnes už to nedělá, ví že to nesmí. S kočkami vychází dobře a hledá domov u kočičího kamaráda. 10.11.2023 - Chloe dnes odjela do nového domova, za Teddym, do Hovoran, do bytu s možností chodit na zahradu.

Další fotky zde.

Chloe byla adoptována na dálku - na krmivo přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

Chloe byla adoptována na dálku - na vetrinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispívali Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

5.9.2023
Dobrý den,
zdravíme a posíláme první zprávy, jak si Teddy zvyká v novém domově.
Poté, co jsme ho přivezli domů, tak si začal hledat skrýš. Zkoušel to u dětí pod postelí, za košem v kuchyni, mezi dřevem na topení nebo v botníku. Nakonec objevil místo za gaučem, kde může nerušeně odpočívat a kde tráví většinu dne. Zatím je stále spíše bojácný, takže každý neznámý zvuk nebo hluk a běží se schovat do úkrytu za gaučem nebo do boudičky, kterou si taky oblíbil. Co nás velmi překvapilo, je to, že se už od začátku nebrání kontaktu, nechá se pohladit nebo odnést. Většinou už přijde i na zavolání. Lehne si na bok a čeká, že ho budeme hladit nebo dostane něco dobrého. Má moc rád i česání. Jen velmi pomalu vychází na průzkum noveho domova (spíše zatím přijde jen na zavolání). Zatím málo jí, malou konzervu Gourmet jedl 3 dny, asi nejvíc mu chutnalo syrové kuřecí maso, granule zatím moc nechce. Zatím spíše zjišťujeme, co mu chutná.
Doufáme, že se to zlepší a brzo si na nový domov zvykne, aby se tolik nebál  a časem s námi mohl chodit i ven.
S pozdravem B.

Další zprávy po příjezdu Chloe:

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář