Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tim 02

12. 8. 2017

tim350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 5/2016
Umístění:
depozitum Hodonín II.

Tima našel náš kamarád v Petrově, v přístavu u restaurace. Nikdo se k němu nehlásil. Timeček je úžasný kocourek, velký pohodář, uvrněný mazlíček, ale také divočák a raubíř, který nutně potřebuje kamarády -  nevhodný jako jedináček. 12.8.2017 Tim byl umístěn do Šardic, do domku ke třem kočičkám.

Další fotky zde.

Tim byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli manželé Pospíšilovi a kočičky Sárinka, Olivka, Datlička  a kocouři Bertík, Charlík, Denísek a Matýsek. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

15.8.2017
Dobrý večer,
tak dnes měli Timča s Lojzíkem letecký den, oni jsou skoro stejně staří, tak si rozumí, Toník a Honzík jsou staří pardálové a mají rádi ten svůj styl a klid a ti dvá mladí je taky občas trochu proženou, ale neperou se mezi sebou, jen ten první den tu na sebe trochu hrkali, teď se mi Tim vyvaluje v posteli a smutno, ale bylo mu smutno, první noc jsem s ním skoro nespala, teď sem tam mňoučne, ale to se ho snažím zabavit a Lojzík hned přiběhne a chlácholí ho, to je dvojka, přikládám zase nějaké foto, on se špatně fotí, jak je tmavý tak tam není moc vidět. Zase napíšu a něco nafotím a pošlu.
Přeji pěkný zbytek dne.
Jitka S.

16.8.2017
Dobrý večer,
dnes měli kluci běhací den,Timíka zajímaly kytky a zrcadlo v koupelně, samozřejmě vše bylo na zemi, pak se umyl ve vodě na nádobí a když jsem ho hledala, protože bylo chvíli "TICHO", tak seděl schovaný ve velkém květináči v kytce, ale jinak dobrý, chvílema mňouče, tak ho hned volám, pak je proběhnu světýlkem (lejzrem), je to lajda lajdovič, myslím si že zapadl dobře. Zase napíšu a pošlu foto.
Jitka S.

tim300.jpg18.8.2017
Dobrý večer,
jsou to moje děti, lajdy darebný, nikoho jiného tu nemám, syny a vnučku mám v Praze a zvířátka jsou moje pohlazení po duši. Jitka S.

25.8.2017
Dobrý večer,
posílám pár foto, jak jsem už psala, lajdačí s Lojzíkem, ale s Toníkem, s tím nejstarším si vůbec nepadli do noty, Toník pospává a Timek ho bez důvodu napadá, vůbec se mi to nelíbí, Tonda má skoro jedenáct roků, je hodný bezproblémový kocour, malého Lojzu, když jsem ho přinesla, přijal líp než Honzík, skoro dest roků a tento dareba Timek tu dělá docela paseku. Toník je od něj celý doškrábaný, nevím co si mám o tom myslet.

Kočky SOS:
Dobrý den, paní Jitko,
myslím, že je to ještě vyjasňování pozic. Probíhá vždy, když ze skupiny nějaké zvířátko odejde nebo přijde. Mělo by to přejít. Timeček tady nenapadal vůbec nikoho. Musíte se snažit odpoutat pozornost, nějak ho rozptýlit a taky zkusit napomenout. I když ono je to s tím napomínáním u koček někdy složité a kontraproduktivní. Ale myslím, že máte cit pro kočky a nějak to vycítíte.
Můžeme Vám ještě poslat pro oba obojky s přátelským feromonem, aby si voněli stejně.... Díky a Timečkovi tentokrát napomenutí. Lucie

Dobrý večer,
možná by to taky bylo řešení, myslím ty obojky, já mezi nimi rozdíl nedělám, myslím si že, Matýsek (Tim) je tu dost dlouho, aby si už zvykl, nikdo mu neubližuje, ba naopak, mazlím je všechny stejně, ale on nějak moc nechce, mě to nevadí, chytnu ho vymazlím a je to, otřepe se a uteče, on si snad zvykne akorát mě pořád zaráží, že má pifku na Toníčka, dost mě to mrzí, Toník je opravdu nekonfliktní starý dědeček, má rád svůj klid a už jen tak pospává, no uvidíme po těch obojcích.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí

(H&kočičí parta, 14. 8. 2017 18:58)

Krásný kocour, přeji krásný domov!