Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tom(04)

11. 3. 2014

tom04-01.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2011

Černobílý Tom zůstal spolu se dvěma dalšími kočkami v nájemním bytě úplně samy, když je jejich majitelé opustili. Až po 4 dnech je tam našel pronajímatel. S majitelkou koček se mu nepodařilo spojit (nám také ne), její přítel řekl, ať si s nimi dělá co chce. Majitel bytu nás kontaktoval a kočky přivezl. Tom je moc milý, kontaktní, hravý a upovídaný kocour. Je vhodný jako rozmazlovaný jedináček do bytu nebo do domku se zahrádkou. Tom byl už jednou umístěn, ale nakonec po více jak 3 měsících byl vrácen, protože ho nepřijaly domácí kočky. 11.3.2014 byl umístěn v Hodoníně, do bytu jako jedináček.

Fotky Toma najdete zde.

Děkujeme Nadě Slavíkové & kočkám Roxy a Angie, které Toma během jeho pobytu u nás podporovaly formou adopce na dálku.

Zprávy z nového domova:

29.3.2014
Tom se má skvěle, je milý a mazlivý. S taťkou se mají rádi, chodí spolu po bytě skoro úplně všude.  Tom má vše u tatínka v ložnici, i u oběda mu dělá společnost :-) ...na stůl nesmí, tak způsobně sedí na vysoké židli. .....Tedy alespoň pokud jsem doma :-)  :-)  jak to ti dva spolu "válčí"když jsou sami ...nevím :-), ale musí jim to sedět, jsou oba velmi spokojení.
Tomáška u nás mají rádi všichni, dokonce chodí vítat i pečovatelky ke dveřím, když přicházi do bytu. Každý se s ním mazlí a kartáčuje ho :-) to má moc rád.
Granule začal taky jíst, ale chutnají mu jiné, než co jsme měli.
Moc Vám děkuju, byla to dobrá volba pro všechny, jsme moc rádi, že je tu s námi!!

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář