Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tom

7. 12. 2014

tom300.jpegKocour, kastrovaný, nar. 2008

Tom je nádherný, velký, asi 6 letý kocour, který žije se svou majitelkou v jednom domě pečovatelské služby. Paní se špatně pohybuje, péče o kocoura ji zmáhá a navíc chce odejít do domova důchodců, kde kocoura nemůže mít a tak nás požádala, abychom mu našli nový domov. Kocour je hodný, čistotný a mazlivý. Bude stejně rád v bytě jako v domku s možností výběhu. K nám ho brát zatím nechceme, aby nebyl ve stresu nebo neonemocněl, na svůj nový domov čeká ve svém současném domově. 7.12.2014 našel Tom svůj trvalý domov u rodiny v Rohatci, v domku se zahradou.

Další fotky z Tomova původního i nového domova zde.

7.10.2014
Tom - kam s ním?
Po delší době máme zase problémy kam s kocourkem Tomem.
Jeho majitelka je stará nemocná paní, která se na nás poprvé obrátila po smrti přítele, což je tak dva roky.
Paní chtěla, abychom si Toma odvezli, že si ho nechce nechat. Protože jsme pořád přeplnění, řekly jsme jí že pomůžeme, ale až to bude nutné.
Za několik měsíců šla paní ležet do nemocnice, tak jsme Toma vzaly k nám. Tomášek si dlouho zvykal a až se zabydlel, začali mu vadit některé kočky a po velkém kocourovi hodně vyjížděl. Situace začala být neúnosná a kocour putoval zpátky ke staré paní. Toto přemísťování se opakovalo víckrát, bylo prokládané tím, že nám paní střídavě chtěla kocoura dát, že ho nechce a pak když jsme ho odvezly, brečela, že se za ním chce jet podívat. Teď situace vyvrcholila, paní leží opět v nemocnici, my jsme strašně přeplnění a kocour je sám doma. My tam docházíme. Paní se bude časem stěhovat do domova důchodců, tak bychom rády našly Tomovi domov, aby nemusel jít zase k nám, kde je tak strašně nešťastný. Tom je veliký mazel, myslíme, že snese mladší kočku, která není dominantní, možná i dvě. Najde se někdo, kdo by mu poskytl nový domov? Budeme rády i za dočasnou péči.


12.10.2014
Tom je prozatím vysvobozen. Dnes se na něj přijeli podívat dva sourozenci s rodiči a za chvilku Tom odjel do dočasné péče. Dnes v noci už nebude sám! A možná se z dočasné péče stane péče trvalá...
Děkujeme!

tom250.jpeg

7.12.2014
Dnes je to téměř 2 měsíce, co je Tom v dočasné péči a tímto se jeho dočasný domov stává domovem trvalým. Měj se dobře Tome!

12.1.2015
Tom poslal fotky ze svého nového domova.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tomíku,

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 12. 1. 2015 19:21)

krásný a šťastný domov,plný lásky a pohlazení!!!!Buď zdravý a spokojený!

Z očí těch dětí čiší láska a dobro,

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 15. 10. 2014 11:24)

tak si myslím,že tak milé děti musí mít i milé rodiče a,že tento kocouří krasavec u nich nakonec zůstane navždy a budou šťastní všichni!
Přeji všem jen to nejlepší a hóóódně štěstí a zdraví!!!!!Děkuji za pěknou zprávu,že je o Tomíka postaráno,to vždy potěší!