Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tristan 03 a Triša 03

21. 11. 2017

tristan300.jpgKocour, nar. 8/2017
Kočka, nar. 8/2017
Umístění:
depozitum Hodonín II.

19.10.2017
Dnešní příjem - dvě koťata odložená na Nesytě v Hodoníně. V této lokalitě se to opakuje každoročně, někdo si nenechal kastrovat kočku a každý rok vyváží koťata na Nesyt. Kocourek je Tristan a kočička Triša.
21.11.2017 - Tristan a Triša odjeli do společného nového domova, do bytu ve Valašském Meziříčí.
13.6.2018 - Tristan podlehl FIP. Je nám to moc líto.

Další fotky Tristana zde.
Další fotky Triši zde.

Tristan byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla Darja Čablová. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

trisa280.jpg

21.11.2017
Dobrý večer,
i když cesta byla docela dlouhá, tak to oba zvládli bez sebemenšího problému, sem tam s nějakým protestním mňouknutím, ale jinak jsem o nich nevěděl, což bylo fajn.
Čekal jsem, že doma se budou nějakou chvíli adaptovat na nové, cizí prostředí, ale upřímně mi oba vyrazili skoro dech. Sotva jsme otevřeli přepravku, tak oba začali prozkoumávat nový pokoj, načež když si Tristan, nyní Šaky, všiml misky plné granulí, tak na nic nečekal a začal se ládovat, jak kdyby tyden nežral :-D a Triši jsem dal ty antibiotika, jak jsme se bavili a bez problémů. Je akční a už se taky rozkoukala a nadlábla se. Oba se nahánějí a hrajou si, mají tu spoustu hraček, takže myslím že je to na dobré cestě, aby se tu měli dobře. Jsou to mazlové :-) zase se brzo ozvu.
A děkuji za příležitost Vás poznat. Práce, kterou odvádíte, je obdivuhodná a jsem rád, že tu jste.  
Luboš S.

6.12.2017
Zdravím do Hodonína,
chtěl jsem se vám opět z Valmezu připomenout, jak se těm mojim chlupáčům daří. Triša, ač se nezdá, je pěkný raubíř, vypadá čile a je akční, brácha kolikrát nestíhá, jaká je to provokatérka. Ať jí už bylo cokoliv, po těch antibiotikách se z toho dostala :-)

trisa300.jpgŠaky je démon, oblíbil si velký květináč, na kterém ho fascinuje nevím co, a strašně rád mi roznáší hlínu po pokoji :-D když ho přejde tohle, tak s Trišou sledují televizi a nejlíp když se tam mihotají nějaké vánoční třpytky, hvězdičky a tak, takže z toho usuzuju, že pro svůj klid vánoční stromek pořizovat letos asi nebudu, nevěřil bych co za bengál jsou schopni ti dva udělat :D
Jinak jsou to žrouti, oba dva žerou jak najatí a kombinuju jim syrové maso s konzervami, takže mají boule až za ušima :) A jsou to mazloni, oba dva, když přijde jeden, tak za chvíli mám na sobě i druhého a snaží si vydobýt lepší pozici na mazlení :D Myslím si, že jsou spokojení. A já taky. ;-)
Hezký den, Luboš

trisa301.jpg31.12.2017
Zdravím Vás do Hodonína,
chci Vám popřát vše nejlepší do nového roku, ať se Vám s kočičkama daří co nejlépe a máte pohodu jako ti dva v příloze ;-)
Luboš, Triša a Šaki

13.6.2018
Dobrý den, paní Lucko,
dlouho jsme se neozvali.
V lednu se Šakinkovi (Tristanovi) začalo zvětšovat bříško, začal kolotoč dalšího vyšetření a sono odhalilo nemoc FIP. Nechtěli jsme to vzdát, podle některých názorů to jednoznačné být nemusí, tak proběhly další testy v Německu, ale ty to potvrdily. To už byl ale Šakinek úplně vychrtlý, už jen hledal jak se uložit kvůli plnému bříšku a jen jsme brečeli, protože jsme věděli, že mu musíme dopřát klid. V pátek 26.ledna jsme se s ním rozloučili Trišu jsme testovat nenechali. Nemohli bychom fungovat s jistotou, že je pozitivní a nemoc může kdykoliv propuknout. Nevědomí je o něco snazší i když parťáka jí dopřát nemůžeme. Se psem se tolerují, ale byli zvyklí se Šakim na sebe, takže k sobě tolik nepřilnuli. Klepu, roste z ní malá drobná hezká kočenda, je vykastrovaná, zdravá a doufám, že to tak zůstane.

trisa.jpgPřejeme Vám hodně zdárných adopcí a šťastných majitelů udaných kočiček. Eva a Luboš

17.11.2018
Zdravíme po čase do Hodonína,
čas plyne rychle a zahojil aspoň trochu ránu po Šakinkovi. Triša ustálila baštu v běžné normě, ale přibrala přeci jen nějaké to deko, tak je takový náš buřtík ..., chodí ale ven, tak pohybu má dost a nemáme strach, že by z ní byla koule. Také jsme usoudili, že by skutečně měla mít parťáka a dostala ho. Měsíc trvalo, než ho vzala na milost a dalších 14 dní, než se zase naučila hrát si. Teď jen doufáme, že budou zdraví a spokojení. Mějte krásné dny a hodně šťastných domovů pro kočičky.
S., Triša a Šotek

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mějte se krásně

(jolana, 22. 11. 2017 8:21)

koťátka nádherná, budete ozdobou svých páníčků! hodně zdraví a krásných společných chvil přejí tlapičky z Chudčic