Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ušanka

4. 6. 2015

usanka250.jpegKočka, kastrovaná, nar. 8/2013

Ušanku našli v Brně manželé, opuštěnou a naříkající. Vzali si ji domů, ale jejich pes se s ní nedokázal spřátelit a hrozilo, že kočičce ublíží, proto skončila v depozitu v Brně. Ušanka je milá a mazlivá kočička, s klidnější kočkou se určitě snese, ale psa by se asi bála. 4.6.2015 byla Ušanka umístěna do Brna, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

Zprávy z nového domova:

8.6.2015
Dobrý den,
posílám zprávy z nového domova kočičky Ušanky, kterou jsme si minulý týden ve čtvrtek odnesli z brněnského depozita. Ve čtvrtek beruška nevylezla ze svojí skrýše pod postelí, ale už v pátek se vydala na první obhlídku svého nového domova. A velmi rychle se otrkala natolik, že teď už leze po všem, nejraději po nás :-) Je moc mazlivá, kontaktní a i s naším kocourkem si začínají rozumět :-) Papat jí chutná a kočičí záchod používá vzorně!
Zatím ještě nesmí ven, ale má stále co objevovat v domě. Jen je trošku problém ji vyfotit, protože jakmile na mi člověk zamíří objektiv, přiběhne a začne se mazlit :-) Přesto se mi jednu fotku udělat podařilo a tak posílám. Mějte se pěkně a pozdravujte všechny ostatní kočičky, které na svůj nový domov ještě čekají.
Katka, Brno.

4.8.2015
Dobrý den,
po nějaké době posílám další pozdravy od naší malé Lili :-) S kocourkem se sice stále ještě spíše tolerují, ale na zahradě už je malá jako doma, stejně tak jako na půdě a dalších místech v domě.
Pořád by se chtěla nechat hladit a je čím dál tím víc upovídaná. A spát se jí chce často jen ve dne :-) Snad se i její kočičí kamarádky a kamarádi z depozita brzy takhle zabydlí v novém domově.
usanka300.jpg
S pozdravem a přáním krásného prožití zbytku léta.
Katka F.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář