Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zaira, Jonatán 04, Daisy 02 a Rudy 02

22. 8. 2018

zaira300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Zaira byla nalezena v Moravské Nové Vsi, kde se potulovala střídavě u školy a školky. Děti které kotě našly, říkaly, že už ji tam viděly 1. září a pak že se ztratila. Zaira byla hodně vyhublá, zablešená a měla škaredý svrab. Je to moc hodná a mazlivá kočička, která si hned zvykla na všechny kočky v depozitu a nevadí jí ani pejsci.  21.1.2017 byli Zaira a Jonatan společně umístěni do Moravské Nové Vsi, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.
jonatan350.jpgKocour, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Mikulčice

Jonatána a jeho sourozence někdo vyhodil v Uhřicích ke koňským stájím. Koťata se v mrazu krčila pod keři a snažila se dostat do stájí. Jsou to tři kocourci (Jamie, Jonatán a Gabriel) a jedna kočička (Tia). Jonatán je odvážný kocourek, který rád prozkoumává okolí. Je moc mazlivý a přítulný. 21.1.2017 byli Zaira a Jonatan společně umístěni do Moravské Nové Vsi, do domku se zahrádkou.

Další fotky zde.

daisy.jpgKočka, nar. 4/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

31.7.2018 - Dnes nám ale zavolala naše veterinářka MVDr. Plešová, že k ní přišly děti a přinesly šest (!) koťat, která našly na cvičáku pro psy v Hodoníně. Koťata jsou navíc nemocná a tak jsme je přijali, dvě do depozita v Hodoníně a čtyři do Mikulčic. Budeme se těšit, že z těchto dětí nevyrostou lhostejní dospělí, podobní jako ti, kteří koťata na cvičáku odložili. V Mikulčicích jasou dva mourovatí kocourci jsou Mireček a Mareček, mourovatá kočička je Niki, bílomourka Daisy. V Hodoníně II. kocourek se delší srstí je Denis a druhý je Derek. 22.8.2018 - Daisy a Rudy byli umístěni do Moravské Nové Vsi za Zairou a Jonatánem.

Další fotky zde.

rudy.jpgKocour, nar. 3/2018
Umístění:
depozitum Mikulčice

28.7.2018 - Dnes jsme přijali dvě koťata, která někdo nechal napospas svému osudu na silnici za Stupavou. Černá je kočička Viktorka a trochu kulhá na zadní nožku, mourek je kocourek Rudy. Oba byli řádně vyhladovělí. 20.8.2018 - Rudy je zdravý, očkovaný a může do nového domova. 22.8.2018 - Daisy a Rudy byli umístěni do Moravské Nové Vsi za Zairou a Jonatánem.

Další fotky zde.

Rudy byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Marie Báčová, která koťata našla. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

31.1.2017
Dobry večer,
kočky se teď akorát honí s manželem a se synem. Už bydlí v celem domě, Jonatanek se už dokonce nechá chovat. Říkají si o jídlo, když mají po krmení ještě hlad a milují naši společnost. Za žádnou cenu by nespali sami v pokoji. Jonatanek si dokonce řekne, když potřebuje na záchod a jsou nahodou zavřené dveře. Jsou hodní, šikovní, rádi dovádí a už se de facto ničeho nelekaji. Myslim si, že oba přibrali a že jsou spokojení. Kdybyste chtěla a měla čas, můžete nás kdykoliv přijet navštívit. Syn znovu onemocněl, tak je doma s námi. Poprosim manžela, aby stáhl fotky a dal je na web. A ještě - z obou se stali velicí kamarádi a Zairinka umyva Jonatana :-)
Přeji Vám hezky večer,
Eva

jon.jpeg31.5.2017
Dobrý den,
posílám Vám fotky těch  našich malých lumpíků. V tom koši byli ještě koťátka, teď už by se tam spolu nevešli. Přeji Vám hezký den.
Eva

 

10.11.2017
Dobrý den,
jsem doma s nemocným synem a vzpomněla jsem si, že jsem dlouho neposlala žádné fotky našich "kočánků" Zairy a Jonýska.
Musela jsem vyfotit, jak si Zaira přišla lehnout ke Kryštůfkovi. Ona se totiž normálně na pohovku odváží jen vyjímečně. Kryštůfek ale právě prodělal obstrukční bronchitidu a ona mu možná pomáhá. Je moc šikovná, je plachá, ale jsou cizí lidi, ke kterým naprosto spontánně přijde sama od sebe. Naučila se říkat, co přesně chce a dovede člověka až k danému místu. Jonýsek to dělá taky. Je to divoch a kupodivu velký mazel. Má velice dlouhé a ostré drápky, ale nechá se ode mě chovat jako malé miminko a vrní  a vrní.

Protože pracuji z domu, kamkoliv se hnu, jdou se mnou. Jonýsek je pořád velice hravý. Zaiře se honění nelíbí, tak si našel malou kamarádku (letošní kotě), kterého se nejdřív hrozně bál. Teď za ním chodí a u nich si spolu hrají. Taky konečně přibral a myslím, že z něho vyroste pořádný kocour.
Děkujeme za ně :-)
S přátelským pozdravem Eva


20180303_154030.jpg7.3.2018
Dobrý večer,
posílám vám fotku Zairy a Jonatana. Takhle trávili den v mrazivém počasí.
S přátelskými pozdravy  Eva

 

 

 

 

 

Další zprávy po příjezdu Rudyho a Daisy:

24.8.2018
rudy-a-daisy3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20180830_113843.jpg30.8.2018
Daisy odešla před týdnem do nového domova, ale už třetí den vylezla dírou v síťce v okně do ulice a utekla. Po týdnu se ji podařilo najít ve velmi zuboženém stavu. Má těžké popáleniny na všech packách, na čumáčku, na bříšku a i na očích. Nemůže moc chodit, jíst a čurá si pod sebe. Dnes byla přijatá na veterinární kliniku do Uherského Hradiště a pokud vše dobře dopadne, domluvili jsme se s majitelkou, že Daisy vezmeme zpět k nám, protože bude vyžadovat zvýšenou péči.
Kocourek Rudy dobře vychází se Zairou i Jonatánem a tak zůstane.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krásná láska

(jolana a kočičí tlapičky, 2. 6. 2017 11:51)

kočičáků a syna! děkuji za to, že se mají tak dobře!hodně krásných dalších let

KRÁSNÉ ZPRÁVY

(Daniela se svou kočkopartou, 2. 2. 2017 19:47)

Takové zprávy z nových domovů potěší u srdíčka,díky za ně.Všem pohodový a šťastný život a pohlazení kočičím zlatouškům.

KRÁSNÉ ZPRÁVY

(Daniela se svou kočkopartou, 2. 2. 2017 19:46)

Takové zprávy z nových domovů potěší u srdíčka,díky za ně.Všem pohodový a šťastný život a pohlazení kočičím zlatouškům.