Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žanda 02

25. 1. 2017

zanda350.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2012
Umístění:
dačasná péče Starovičky

Žanda je milá, černobílá kočička, která se objevila jednoho dne vyhladovělá s malým kocourkem (asi její kotě) v Hodoníně na Lesní. Lidé, kterým se objevila na dvoře, se rozhodli si kotě ponechat, ale Žandu nechtěli a ta se ocitla u nás. Nevíme, kde žila předtím a čím vším si prošla (má jen polovinu ocásku), jisté je, že po příchodu do našeho depozita mezi velké množství koček, je velmi stresovaná. Koček se bojí a zdržuje se ve výškách na policích a škrabadlech, kde se dokonce občas (když nejsou ostatní kočky dost vzdáleny a má strach slézt) počurá. Žandu jsme přestěhovali do dočasné péče, kde je koček méně a hledáme jí domov velmi velmi naléhavě, nejlépe jako jedináčkovi, ale pokud máte jen jednu hodnou, klidnou kočku, myslíme si, že problém nebude.  25.1.2017 Žanda byla umístěna do Brna, do bytu, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Žanda byla adoptována na dálku - její adoptivní rodina nechce být jmenována. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

zanda135.jpg

Žanda v novém domově ...

26.1.2017
Žanda už to tady všechno zkoumá, v noci spala s námi na posteli a na první pohled se zamilovala do manžela, ani se od něj nechce hnout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nový domov?

(Alena, 12. 4. 2016 13:18)

Dobrý den,
ráda bych Žandě nabídla nový domov, ale až po 10.5. protože se stěhujeme a stavební úpravy, které mají být hotové do 7.5. by jí pohodu nepřidaly. Zvládne to ještě v dočasce? Ještě prosím, může být jedináček s malým starším pejskem v letech (boloňáček 7 let) pouze s výhledem z okna? Hezký den, Alena

Re: Nový domov?

(Kočky SOS, 12. 4. 2016 13:42)

Dobrý den, budeme moc rádi, když nám zavoláte na 724 142 463, myslíme si, že by to mohlo vyjít! V dočasné péči určitě v pohodě vydrží, úplně se tam uvolnila, hraje si. Jsou tam sice i další kočky, ale rozhodně jich není šedesát jako tomu bylo u nás a tak to snáší dobře. Okna nebo i balkon musíte mít zasíťované. Moc děkujeme!

Hodně štěstí Žando!!

(Iveta, 12. 2. 2016 16:05)

Držíme moc palce, aby si kočičku někdo co nejdřív vzal!! A bylo jí fajn. Moc dobře víme, jaké je mít v partě jednoho, co nezapadá, my sice nemáme bázlivku, ale teroristu a je to náročné, aby byli všichni spokojení. Naštěstí se nám jaksi daří, čtyřnožci jsou OK, aly my někdy na pokraji zhroucení :-) Ale jsou to miláčci :-)

Re: Hodně štěstí Žando!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 2. 2016 6:41)

Iveto,naprostý souhlas,také vím o čem je řeč,máme v partě také jednu zcela "nepřizpůsobivou",ale je to taky moje zlatíčko.Je to moc poslušná číča,ale s druhýma ju to prostě nebaví a když ji chytne ta její blbá,tak mi pěkně pocuchá nervovou soustavu.Leč má "smůlu"mám ji ráda,je moje a tak to i zůstane!
Mějte se pěkně a Žandulce přeji krásný,brzký nový domov,je to moc milá a pěkná kočička.