Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zita

23. 3. 2019

zita3.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2017
Umístění:
depozitum Hodonín I.

19.3.2018 - Dnes jsme přijali první dvě kočky z Moravské N. Vsi, odkud se na nás obrátila s žádostí o pomoc paní, která bydlí ve starém domku a vloni se ujala dvou koček po zemřelé. Bohužel, jaksi opomněla, že kočky mají koťata a vloni jí obě porodily, takže dnes má 10 koček a potřebuje pomoc. Více zde. Černobílá kočička dostala jméno Zita a je zatím v karanténě.
15.5.2018 - Zita je krásná, zdravá kočička, ráda se mazlí a může být umístěna i jako jedináček. 23.3.2019 - Zita dnes odjela do nového domova do Křepic, místo Larinky, do domku, kde na ni čeká pejsek.

Další fotky zde.

Zita byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Iveta a Jožka. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

30.3.2019
Dobrý den,
Zita si pomalinku zvyká. Hodně pookřála, když jsem ji položila k nám do postele, od té doby tam prospí celý den, ale v noci čertí ... :-) Ráda se mazlí, ale zatím je opatrná, do měsíce určitě pošlu nějaké fotky.
Nela

u-panicky.jpg15.4.2019
Dobrý den,
v sobotu to bude měsíc, co jsme si u Vás byli pro Zitušku. Z počátku byla dost plachá, ale potom co objevila postel v ložnici, hodně pookřála a proces „ochočování“ se značně urychlil ... :-) Přítel ji přejmenoval na Lasičku, protože se tak ze začátku plížila. Posílám Vám pár fotografií jak se ji daří.
S pozdravem Nela

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kdo to je?

(Lada Buchtíková, 28. 4. 2018 22:11)

Nejdřív zírala, nechápala, pak lehla do pelíšku, a nabízela bříško a vrněla o 106, nepotřebujete krásku s bílou náprsenkou, doporučuji!!