Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoe 03

30. 4. 2015

zoe350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 10/2014

Zoe je nádherná mourovatá kočka s delší srstí. Byla jako kotě nalezena v kartonové krabici u starého Kauflandu v Hodoníně spolu se svými sourozenci - Pružinkou, Barnabášem a Koudym. Všichni mají delší jemnou srst. Zoe je veselá, hravá a k člověku velmi mazlivá. 30.4.2015 byla Zoe umístěna do Strážnice, do domku ke dvěma kocourům.

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

Zoe byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

Zprávy z nového domova:

6.5.2015

Dobrý den,
zdravím s celou naší zvířecí smečkou ze Strážnice. Cesta domů se Zoe proběhla v pohodě, hned při příjezdu ji u dveří vítalo naše kocouří duo Lord a Amor. Po vzájemném očichání si šli každý svou cestou, nicméně po seznámení s naším bišonem Akimem Zoe zasyčela a rychle se schovala za postel. Dala jsem jí tam mističku s vodou a granulkama a taky záchůdek. Po 4 hodinách vylezla a od té doby už nezalezla :) Papkat a zkoumat domácnost začala hned první den, až jsem byla překvapená, jak rychle si zvykla :) Spí s námi zásadně  posteli, s našimi zvířaty se snáší dobře (jen pes už neví, kam se před ní schovat)! Je to taková malá všudybylka, u všeho musí asistovat... no povídání o ní by vydalo na celý román :)
Ale aspoň jedna menší příhoda z dnešního rána: Ráno jsem vstala a všude po celém domě rozmetané cherry rajčátka. Absolutně netuším, jak se jí podařilo otevřít tu krabičku, ale u ní už nás nic nepřekvapí :) Zaplaťpánbůh, že si je jen koulela před sebou a nezaryla ty svoje ostré drápky, jinak jsme mohli snídat rajčatový salát :)

Další fotky z pobytu u nás i z nového domova  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář