Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoran (02)

24. 11. 2013

 

zoran2.jpg

Kocour, nar. 5 / 2013

Zorana vysadila paní na silnici v uzavřené krabici a odjela. Za ní jel pán a nedalo mu to tak zastavil a krabici otevřel a našel v ní 3 malá koťata. Vzal je k sobě a pak nás vyhledal, jedno kotě umístil a další dvě se dostala k nám. Zoran má trochu delší srst a je to veliký mazlivý fešák.  23.11.2013  na 1.umísťovací výstavě v Brně našel svůj nový domov a byl  umístěn  do domku ke dvěma kočičkám  v Brně - Husovicích.       

Fotky Zorana z jeho pobytu u nás a z nového domova najdete  zde 

 

Zprávy z nového domova:
25.11.2013
Dobrý den,

Jmenuji se Valentina a v sobotu na umisťovací výstavě koček jsem si adoptovala kocourka Zorana. Je to naprostý mazel a rád trhá papírové kapesníky. Když má zrovna nějakou svojí hračku v tlamce, nosí si ji po pokoji jako vítězný lovec. Jeho nejoblíbenějším místem je parapet. Rád pozoruje sousedy na dvorcích. Má sice pelíšek na spaní, ale nejraději lehává na kolečkovém židli nebo se mnou v posteli. Potkal se i s mým prvním kocourem a nijak na sebe neprskali. V klidu se očmuchali a šli dál. Nejsou s ním žádné problémy, jen samá legrace. Přikládám i fotky:
 
14.1.2014
Dobrý den!
Zoran je naprosto skvělé kotě. Bohužel jméno se moc nechytlo. Říkáme mu Žulík, Šumáček, Šumík a tak podobně. Se starším kocourem Shadowem se zkamarádil skoro ihned. Hrají si spolu, honí se po pokoji a dokonce se tahají o jednu myšku. Se psem Dantem to bylo trošku horší, ale už spolu vycházejí a spávají spolu. Stará kočka Zuzana ho úspěšně ignoruje. Byla jsem se Zoranem u naší veterinářky, která ho prohlédla a odčervila- Taky mu předepsala pastu na zažívání, jelikož měl trochu průjem, ale už je to dobrý.


 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zoran

(Iva Tomančáková, 26. 11. 2013 20:00)

Paní Valentino, to máte ale fešáka! Blahopřeji!

Krásné zprávy i foto

(Daniela, 25. 11. 2013 20:50)

Přeji vše krásné a hodně zdraví všem u vás doma a děkuji za dobrotu srdce,že v něm nalezl další kocouří klučina své místečko.Věřte,že vám to láskou splatí.Mějte se pěkně.D.

Díky za takové pány=lidi,

(Jorga Bucík Liduška Jenda, 18. 10. 2013 12:15)

co nejsou lhostejní; a takové ženské=lidi ať přijdou do pekla a Lucifer si s nima míchá polívku v hliníkovým kotli...!!!:((