Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zuzanka 03

31. 10. 2015

zuza300.jpgKočka, kastrovaná, nar. 4/2013

Zuzanka byla nalezena jako 3 měsíční koťátko, které se potulovalo po Měšťanské ulici v Hodoníně. Z koťátka vyrostla pěkná mourovatá kočička, je moc hodná a přítulná, mazlivá a ráda by už měla svůj domov. 21.10.2015 - V útulku ji máme už dva roky, čeká jenom na vás! Dovede si představit, jak často se jí mezi padesáti dalšími kočkami podaří dostat na klín (kam ona moc ráda) a pomazlit se? Když přijde návštěva, Zuzanka vše pozoruje z bezpečné výšky škrabadla nebo z úkrytu pod postelí a tak si jí málokdo všimne. Ano, zachraňujeme kočky z ulice, ale ty pak potřebují zachránit ještě jednou - před životem v útulku. Potřebují nový domov a to už je na Vás! Zeptejte se prosím doma své kočky, jestli by nechtěla kamarádku a zachraňte Zuzanku podruhé! 31.10.2015 Zuzanka se dočkala a po dvou letech v útulku byla umístěna do Bavor, do domku se zahradou ke kočce Lojzičce. Hodně štěstí Zuzanko!

Fotky Zuzanky najdete zde.

 Zuzanka byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jarda a Viola. Děkujeme! 
 


Zprávy z nového domova:

31.10.2015
Jsme v pořádku doma. Zuzanka zvládla cestu naprosto v pohodě. Teď je zalezlá za sedačkou a odpočívá. Nechala se vzít i do náruče, ozvu se.

3.11.2015
Zuzanka se v novém domově moc bála, nejedla, nepila, nepoužila WC, paní ji ze strachu o její zdraví přivezla zpět k nám. Říkali jsme si, jestli Zuzanka ze stresu neonemocněla, ale ne - u nás se chovala normálně. S majitelkou jsme se dohodli, že to zkusí znovu, Zuzanka domov moc potřebuje.
A tak se Zuzanka vydala 18.11.2015 do nového domova podruhé ...

20.11.2015
Dobré odpoledne.
Dnes v noci Zuzanka udělala velký pokrok. Došla že svého pokoje v podkroví do obývacího pokoje o patro níž a nastěhovala se za sedačku. Je to docela daleko, tak jsem z toho měla radost. Ve svém novém domečku je zalezlá celý den. Kolem poledne jsem za ní byla a hladila ji a drbala. Hrozně se mazlila, skoro to vypadalo, že ukáže bříško. Dokonce asi pět sekund vrněla. Pak se pomalu začala pohybovat směrem ven, ale v půlce cesty jí došla odvaha a zase "zaparkovala".
Bohužel se stále nenajedla, přestože má misky přímo u sebe. Ani na záchodě ještě nebyla. Uvidíme večer a hlavně zítra ráno, jestli se zase přesune. O dalším budu informovat. Mějte se kočičkově a pozdravuje všechny chlupáče...

21.11.2015, odpoledne
Zuzka se v noci přestěhovala zase do pokoje pro hosty o patro výš. Je zalezlá v posteli, zahrabaná v dece jako obvykle. Na záchodě nebyla a nesnědla ani sousto. Dala jsem jí před hodinou trochu kapsičky na plochý talířek a strčila to až k ní do té její nory. Zatím se toho netkla a zalezla hlouběji do deky. Tak uvidíme v noci, jestli se někam vypraví. Dnes se nechce ani moc mazlit nebo hladit.

21.11.2015, večer
Vytáhla jsem ji ven, ale to vždycky chytne paniku. Začne hrozně nahlas dýchat a rve se zpět. Tak jsem ji šoupla zpátky a strčila k ní hlavu. Najednou jsem dostala hroznou ránu čelem, jak se otřela. Začala se šíleně mazlit a moc vrnět. Využila jsem toho a namázla jí na tlamičku trochu šťávy z kapsičky. Olízla se a začala mi lízat prsty. Takhle jsme vylízaly všechnu šťávu z té porcičky, co měla na talířku, dokonce lízala i jen z talířku a podařilo se mi strčit jí do pusinky i čtyři kousky masíčka. Není to moc, ale beru to jako obrovské vítězství. Pak už nechtěla papat, ale mazlily jsme se pod dekou asi půl hodiny. Dokonce bylo dvakrát i bříško nahoře. Celou dobu vrněla a pak se přestala vrtět a začala usínat. Nechala jsem ji v klidu a za hodinu za dvě to zkusíme znovu.
Záchod má svůj hned u postele a talířek s jídlem jsem jí dala přímo k ní, aby jí to Lojzička nespapala. Ona je děsně žravá.
Další zprávy zítra. Máme radost!

22.11.2015
Dobrý večer.
Jsme zase o malý krůček dál.
Zuzanka se hrozně mazlí, kdykoliv za ní vlezu do pelíšku. Dnes se mi ji několikrát podařilo doslova vyhladit ven. Opatrně vylezla, udělala kolečko o průměru asi dva metry a zase zalezla. Šíleně vrní a naráží mi hlavou do obličeje, až mi křupou kostičky v nosu. Udělala jsem jí nový domeček, kde má přímo uvnitř jak toaletu, tak jídlo. Je to sice na zemi pod stolem, ale pod sebou ma povlečnou deku z dutého vlákna. Přes den kdykoliv se mazlíme, dávám jí olizovat z prstů šťávu z kapličky a několikrát se mi podařilo strčit jí do pusinky kousek masíčka, který ochotně snědla. Dokonce to jednou zkusila sama i z misky, ale jen trošku.
zuzanka300.jpgCelkově se mi do ní takhle podařilo za poslední dva dny nacpat asi dvě kávové lžičky kapsičky, ale nenapila se. Je hrozně hubená. Velkou starost mi dělá to, že ještě nebyla na záchodě, i když ho několikrát očuchávala. Dnes v noci jsem s ní spala v jejím pokoji, protože se mi zdálo, že by jí společnost prospěla, ale nevylezla ze své nory. Tak to dnes zkusím znovu.
Posílám fotky jejího nového stanu zevnitř i zvenku.
Držte nám palce!!! Snad je to na dobré cestě...

23.11.2015
Zdravím.
Dnes v noci další průlom.
Manžel si večer ustlal na zemi tak, že spal s rukama a hlavou uvnitř Zuzančina stanu. Byla spokojená, vrněla a usnula mu hlavičkou na ruce.
Myslím, že díky tomu se konečně pořádně vyspinkala. K ránu, ještě za tmy, se prý u ní objevila Lojzčka a konečně se začala zapojovat do domestikace Zuzanky. Zavrkala na ni a Zuza prý jak střelená vyběhla ze stanu za ní. Dávaly si pusinky a seděly proti sobě, asi si povídaly. Pak běhaly po domě nahoru a dolů a pořád obě kníkaly. Když jsem vstávala, našla jsem Zuzanku za sedačkou a Lojzičku s očima navrch hlavy poskakující kolem.
V Zuzčině záchodě opět nic nebylo, ale v Lojziččině bylo o jeden čůránek víc. Samozřejmě ho mohla udělat i Lojzka, ale byl početně navíc, než je u ní normální a ještě na neobvyklém místě (Lojzinka totiž čůrá vždy na stejné místo), takže je možné, že se Zuzu v noci vyčurala, ale nevím to jistě..
Odpoledne jsme byli s manželem asi dvě hodiny sbírat plané trnky. Když jsme se vrátili, byla Zuzička zase nahoře v pokoji pro hosty a Lojzinka byla rozdováděná s vyvalenými očky, tak by mě docela zajímalo, co tu dělaly.
Jako obvykle se mi do Zuzky podařilo dostat pár kousíčků masa z kapsičky a šťávu. Sama zatím jíst nechce. Zase ji pujdu pomazlit a zkusit nakrmit. Už docela věříme tomu, že se to podaří. Mějte se pěkně, zase se zítra ozvu. Pojedeme nakoupit, tak jí zkusím koupit kousek toho čuníka...

24.11.2015
Pěkný večer, zprávy z Bavor:
Už jsem přesvědčená o tom, že Zuzanka je šikovná holčička a všechno zvládne. Včera večer se mi do ní podařilo nacpat nadvakrát 21 kostiček masa z kapsičky. Po třech až pěti kouscích z předchozích dnů to byl rekord! Sama ale nepapala, musela jsem ji krmit. Byla moc spokojená, prcla si a umyla se skoro celá. Manžel s ní zase spal na zemi v jejím stanu, tak se asi zase pěkně vyspinkala, protože prý ve dvě ráno vystřelila ze stanu a začala pobíhat po domě. Do rána s Lojzičkou ťapkaly, pobíhaly a mňoukaly. Ráno byla zase zalezlá v obýváku za sedačkou, ale než jsme přijeli s manželem z nákupu, už byla zase nahoře ve stanu. Koupila jsem jí pěkný kousek voňavé vepřové kýty, jak jste mi poradila, a na to jsem ji nachytala. Začala hltat z ruky a dokonce jedla i sama z mističky. Jednu misku už snědla, tak tam má nachystanou druhou, ale musím ji chodit krmit. Kapsičky, byť superprémiové, ji tím pádem už naprosto nezajímají. Asi nebude problém přeučit ji na BARF, večer jí zkusím donést bio hovězí od Lojzičky.
Svého záchodku si nevšímá, ale Lojziččin krytý záchodek se jí zalíbil. Dnes ráno tam byl zase čůránek navíc a dokonce se i vykakala, což vím stoprocentně, protože Lojzička šla bobkovat až po vyčištění záchoda. Skvělé.

A ještě jedno dobré znamení: večer jsme seděli u televize a slyšeli jsme, že Zuzanka nahoře zkoumá svůj pokoj. Beru to jako velký pokrok, protože poprvé vylezla, i když jsme byli doma a vzhůru. Tak doufám, že už brzo budeme večer sedět u televize každý s jednou kočkou na klíně...
Posílám foto ne ze stanu, ale z nory, jak já říkám, z úkrytu pod dekou. Tváří se divně, protože zrovna hrozně moc vrní...

26.11.2015
Mňauky z Bavor!
Zuzka je super! Krásně papá, ale jen když jsem s ní. Někdy se nechá krmit, jako že je chudáček, ale je to spíš pěkná herečka a nechá se rozmazlovat. Začala pěkně nabírat zpět svou původní váhu a zlepšila se jí srst po tom stresovém pelichání minulý týden.
Vždy, když za ní přijdu, ochotně vyleze a chodí po svém pokoji a už i po podestě. Ale jen se mnou. V noci samozřejmě zkoumá dům a ráno je vždy o patro níž v obýváku za sedačkou. Dnes se nechala vylákat ven a chodila opatrně po pokoji a po kuchyni. I do ložnice nakoukla. Snaží se být statečná, ale když už je dojmů moc, tak si zaleze do stanu nebo do nory v posteli a trochu se třese. Nechám ji vždy vydechnout a pak to zase zkoušíme. Prostě postupujeme, sice malými krůčky, ale stále kupředu.
Musím Vám ještě napsat, jak jsem se s ní nasmála. Když se mi ji poprvé podařilo vylákat ven, začala se protahovat. Zjistila jsem, že si velice zvláštním způsobem protahuje zadní nožičky. Nikdy jsem takový způsob u kočky neviděla, dokonce jsem se v první chvíli lekla, že jí padá zadek. Ona totiž protahuje každou nožku zvlášť a to tak, že jí natáhne dozadu a zvedne až nad úroveň zadečku, kde s ní ve vzduchu legračně zakroutí. Od té doby se na to vždy těším...

Posílám fotky z jejího stanu, který už má trvale odkrytou přední stranu. Oblíbila si ho i Lojzička a teď se v něm holky střídají. Někdy se tam i sejdou a strkají se u misky. Lojzička na ni ještě někdy trochu zasyčí, ale snáší se dobře. Zuzanka s ní nemá nejmenší problém, je vidět, že je zvyklá na přítomnost koček. Jsem přesvědčená, že budou kamarádky.
Mějte se chlupatě, zase napíšu...

3.12.2015
Dobrý večer do Hodonína.
Po pár dnech opět posílám zprávy o naší milé Zuzance. Máme se všichni moc dobře. Zuzanka s Lojzičkou mě zaměstnávají neustálým úklidem záchodků a chystáním jídla. Lojzička byla vždycky hodně žravá, na tom není nic zvláštního, ale kdybyste viděly, jak chutná Zuzce! Přechod na přirozenou stravu nebyl vůbec žádný problém, zkrátka bio hovězí z farmy v Jeseníkách chutná všem. Zuzanka se už napapá i sama, ale je nejradši, když jí u jídla hladím. Chodí pravidelně a bez problémů na malou i na velkou a ani krytý záchodek s dvířky pro ni nebyl žádný problém.
Po svém pokoji se už pohybuje s naprostou jistotou a moc se mazlí kdykoliv za ní přijdeme. Lojzička ji často provokuje k hrám a Zuzanka se už velmi často nechá zlákat. To je potom v podkroví dupání a hopsání!
Když ale padne noc a zhasneme, začne teprve ten pravý průzkum domu. Zuzka se vydá za námi o patro níž a začne pomňoukávat, jako by si stěžovala na nedostatek aktivity z naší strany. Celou noc pak s Lojzičkou pobíhají, capkají a ťapou těma svýma studeným a nožičkama a pak celý den obě chrní. Nutno podotknout, že Zuzka je velká spáčka a miluje hodně velké teplo.
Jen ji trošku zlobí to levé očičko. Trošku jí z něj teče a má ho často přivřené. Připadá mi to trochu jako zánět v slzném kanálku, asi po nějakém starém úrazu z dětství. Začala jsem jí očičko a okolí omývat odvarem z heřmánku a světlíku, tak se to časem snad upraví.
A ještě jedna skvělá zpráva: dnes v noci si za mnou Zuzanka vylezla sama do postele u nás v ložnici. Dlouho se osmělovala, jestli má nebo nemá, ale nakonec mi usnula na nohách... Dokázali jsme to!

zuzanka400.jpg21.12.2015
Dobrý večer do Hodonína všem dvounohým i čtyřnohým!
Hned v úvodu Vám musím oznámit, že se všichni máme skvěle. Zuzanka se totiž už zcela zapojila do chodu domácnosti a stala se spolu s Lojzičkou královničkou domu.
Vezmu to od začátku: stan v kočičím pokoji v podkroví jsme zrušili už dávno, protože do něj nikdo nechodil. Hned potom byl zrušen i záchůdek, do kterého chodila jen Lojzička a Zuzanka způsobně navštěvovala pouze velký krytý záchod v hlavním obytném patře, takže jedeme v pohodě na jeden hajzlík. Následně bylo zrušeno i podávání stravy v kočičím pokoji, na což Zuzanka reagovala s naprostým přehledem tím, že začala stolovat společně s Lojzičkou v kuchyni. Nakonec jsem zrušila i všechny úkryty v dekách a polštářích a udělala normální kočičí ležení, protože obě holčičky už chodí do horního pokoje pouze spinkat přes den, když se jim chce.
Zuzanka je zdravá, moc jí chutná, takže se pěkně spravila. U jídla je vždy první a stačí, že se motám v kuchyni kolem linky a už stojí za mnou na ostrůvku a mňauká, co že to máme dobrého. Srst se jí leskne a i očičko se trochu zlepšilo. Každý den vařím čerstvé bylinky a několikrát jí očko otírám. Sice se jí to nelíbí, ale nechá se v pohodě ošetřit. Jako by věděla, že jí to udělá dobře.
S Lojzičkou se hodně přátelí. Stala se z nich nerozlučná dvojka a s manželem se vždy velmi bavíme, když začnou blbnout. Lítají pak po domě, strašně dupou a vydávají roztomilé zvuky. Spinkají většinou spolu, umývají si vzájemně obličejíky a Lojzička Zuzance olizuje nemocné očičko. Zuzanka si také krásně hraje sama. Stačí jí papírová kulička nebo pingpongový míček a jsou z toho dlouhé minuty velkého divadla, protože si moc užívá velký prostor, který má k dispozici.
Také se jí moc líbí, že může být na klíně, vyvalovat se v dece v křesle nebo se protahovat na sedačce. Je to takové velké chlupaté klíště. Když náhodou zapomenu chvíli hladit, vrazí mi hlavu do obličeje a nepovolí, dokud zase nezačnu. Je ještě trochu plachá, nesmíme k ní přicházet moc rychle, nebo být hluční. To se pak lekne a trošku odskočí, ale rozhodně už neprchá v panice pryč.
Lojzičce Zuzančina přítomnost také velmi prospěla. Více s ní běhá, takže trošku zhubla, což je dobře. Musím říct, že takhle spokojenou, dovádivou a mazlivou jsem ji viděla naposledy když byla kotě. Myslím, že jsou obě šťastné...

26.1.2016
Zdravím do Hodonína!
Jen krátká zpráva:  Zuzanka se má skvěle, dnes jsme se s ní odhodlali k panu doktorovi s uplakaným očičkem. Zvládla to skvěle, dostali jsme antibiotické kapičky, jinak je zdravá. Ale hlavně píšu proto, že jsme ji tam zvážili a má 4,1,kg!! Tak jí chutná! 
Mějte se krásně a pozdravujte chlupáče.

28.5.2016
Zdravíme do Hodonína!
Po delší době Vám píšu abyste věděli, jak se má Zuzanka. Předně je v pořádku a zdravá a myslím, že je spokojená a šťastná. Je u nás už něco přes šest měsíců a mohu říct, že tahle plašanka vyděšená se již plně integrovala do naší domácnosti a je naprosto v pohodě. Leze po nás, spí s námi, všechno s námi dělá. Vůbec se nebojí a dokonce k návštěvám už je tolerantnější než Lojzička, která vždy zdrhne a zaleze, když někdo přijde. 
Nejradši ze všeho papá a spinká. Moc jí chutná. Jí opravdu snad všechno. Jí mouchy, které ráda loví, jí pavouky i s pavučinou. Onehdy mi okousala vařené vajíčko. Není snídaně, aby neseděla na stole a neloudila šunku nebo salám. Když nedáváme šunčičku dostatečně rychle, tak na nás packá ručičkou a dojemně mňouká. Když jde o jídlo, tak i krade. Když nedám pozor, ukradne šunku odkudkoliv. Když jdu krájet maso, jen ťuknu nožem o prkénko, už je u mě a pacinkou si přitahuje vše, co ukrojím. Jednou málem zdrhla s celým řízkem. Viděla jsem jen, jak řízek zahýbá za roh. Honila jsem ji po kuchyni a ona z toho měla srandu.
Strašně ráda si hraje, nejradši s papírovou kuličkou. Ani k tomu nikoho nepotřebuje a hraje si dlouhé minuty sama. Je ráda, když se přidám, a kuličku jí házím. Krásně si hraje i s Lojzičkou, která se stala jejím nerozlučným parťákem. Někdy se kočkují, až chlupy lítají, ale pak je najdeme, jak spolu spinkají v objetí nebo si olizují obličejíky, až jsou celé mokré. Jedna bez druhé nedá ani ránu.
Holky s námi jezdí pravidelně na chalupu do Jeseníků. Zuzanka cestu snáší velmi dobře. Do přepravky se jí sice moc nechce, ale jen ji vypustím na chalupě, je v sedmém nebi. Užívá si kachlová kamna (je obrovská teplomilka), užívá si s Lojzičkou půdu a sleduje z okna srnky a lišky. Pro obě jsou tyhle naše chalupové pobyty vítanou změnou.
Také se pěkně rozmluvila. Má velkou škálu různých mňouků. Mňouká si u hraní, mňouká, když se che mazlit. Také se od Lojzičky naučila vrkat a vlastně neustále vše komentuje. Když začnou obě, je to veliká legrace.
Posílám Vám pár fotek, abyste viděli, jak se pěkně vypapala. Dost totiž přibrala je z ní pěkný kulatý macík..
Mějte se v Hodoníně moc krásně a my se zase ozveme!
 
17.9.2016
Posílám slíbenou fotku Zuzanky na procházce. Bohužel mám zatím jen tuhle jednu,  ale až půjdeme příště ven,  určitě pro Vás ještě nějakou udělám,  pokud budete chtít. Ten postrojek má půjčený od Lojzičky, tak jí úplně nesedí. Ale nechám jí ušít vlastní,  růžový a se jménem,  jako má Lojzička. Má totiž obojek pod krkem do V a ten je spojený širokým pásem s hrudním popruhem,  takže i když se lekne,  nevyvlékne se a nic se nestane.
Ještě přidávám jednu něžnou fotku,  jak se mají holky rády. Ze Zuzanky se stala úplně normální kočička. Neskutečně umazlená,  něžná a hodná. Pořád ukazuje bříško a je to klíště,  které bez nás nedá ani krok. Jsme rádi,  že ji máme. Jo,  a už má čtyři a půl kila...
 
zuzanka350.jpg3.2.2017
Milí, 
posílám Vám pár obrázků těch našich dvou štěstíček. Takhle s námi trávily dnešní večer. Běžně spinkají spolu, ale ještě jsem je neviděla takhle popadat na sebe. Z filmu jsme s manželem nic neměli, koukali jsme jen na ně. Holky jsou obě zdravé, Zuzanka je nejumazlenější kočička na světě.  Doufám, že i Vy se máte dobře a že se Vám daří.  S pozdravem Katka, Honza, Zuzanka a Lojzička. 

1.5.2017
Zdravíme z Bavor! 
Zuzanka má konečně svůj vlastní postrojek na míru, tak byla i s Lojzičkou chvilku na zahradě na procházce. Teď jsou obě tak hrozně unavené, že jsem Vám to prostě musela poslat, protože jsou fakt sladké! 
Mějte se moc hezky! 

4.9.2017
Nedávno jste na svém profilu uváděli důvody, proč mít kočky dvě a ne jen jednu. Bylo to moc hezké čtení a já se s ním plně ztotožňuji. Ale do výčtu Vámi uváděných důvodu Vám ještě jeden chybí. A to ten, že s dvěma kočkami můžete mít celý večer na nohách deset kilo koček.
Ta Micka, co jí visí ručičky dolů je Zuzanka a ta rozpláclá pod ní je Lojzička.
Všechny pozdravujeme!

2.11.2020
Zdravíme do Hodonína!
Včera to bylo pět roků, co jsme si od Vás přivezli Zuzanku, tak jsem si říkala, že Vám musím zase napsat.
Zuzanka je v pořádku, spokojená a zdravá. Jen ji v poslední době trochu zlobily zoubky. Přes veškerou péči se mi už nedařilo udržovat je v dobrém stavu, tak Zuzanka v létě podstoupila stomatologické ošetření. Některé zoubky se odstranily a ošetřil se zubní kámen, který se jí hodně tvoří. Zuzanka to zvládla naprosto s přehledem, po zákroku se jí evidentně ulevilo, protože od léta přibrala čtyřicet deka (má pět kilo čtyřicet, takže je to pěkný macek).
Dokonce tento rok vzala na milost i mého manžela, kterého se, přesně, jak jste předpovídala, pořád trošičku bála. Zuzanka totiž zbožňuje jakoukoliv péči, která se jí týká. Česání, čištění očí, stříhání drápků nebo probírání kožíšku, to vše miluje a ochotně snáší (vždy říkám, že je to kočička za odměnu, protože veškerá manipulace s ní je bez problémů). Poradila jsem mu tedy, aby jí občas vykartáčoval kožíšek. Sice stále trošku s respektem, ale od té doby jej zbožňuje a vyžaduje jeho přítomnost.
Přeje Vám, aby se Vám nadále dařilo pečovat o kočičky v nouzi, abyste byli všichni zdraví a vše zvládali zvláště v této obtížné době.
S pozdravem Katka, Honza a kočky Zuzanka, Lojzička a Lízinka.

zuzanka.jpg8.12.2022
Krásný den do Hodonína!
Na přelomu listopadu a prosince to bylo už sedm let, co jsme dali domov milované Zuzance. Náš miláček, který příští jaro oslaví své desáté narozeniny, se těší dobrému zdraví a je asi tou nejrozmazlenější kočičkou na světě. Momentálně Vám posílá pozdravy z dovolené v zasněžených Jeseníkách, kterou tráví naprosto spokojená zabalená v kožešinách.
Mějte se hezky!

Další fotky Zuzanky najdete zde.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Krasne

(Katerina, 20. 5. 2020 21:21)

To je uzasny domov, nadherne se takove zpravy ctou

Nádherné zprávy

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 1. 2016 8:29)

to je krása,že se mají obě kočičky tolik,tolik krásně,moc jim to přeji,jsou u úžasných lidiček!

Zuzance

(Mirka L., 26. 1. 2016 18:52)

Máme doma taky kočičku Zuzanku ( kromě čtyř dalších) a vzkazujeme Zuzance, že se bude mít skvěle, protože má úžasné páníčky....
Mějte se všichni moc krásně a dejte zase vědět, dobrých zpráv není nikdy dost....

Nádhera

(Naďa, 29. 12. 2015 22:58)

To jsou moc pěkné zprávičky. Kočičky jsou spokojené a páničkové odměněni za jejich laskavost a trpělivost. Děkujeme.

Zuzanka

(daajs, 4. 12. 2015 19:21)

Užívejte si to,dobrá práce byla odměněna.

Poznáte je od sebe?

(Jana, 4. 12. 2015 15:30)

Ty jsou si tak podobné! Nebo se mi to zdá? Mám z Hodonína dva mourky (Charlieho a Micka). Já už je poznám, ale pro cizí jsou úplně stejní :-)

Zuzanka má ty nejlepší lidičky

(Marcela, 29. 11. 2015 14:25)

Jste úžasní,na Zuzanku se s Vaší trpělivostí usmálo obrovské štěstí a ona to určitě vynahradí svou kočičí láskou!Přejeme všem hodně krásných společných zážitků a dlouhá spokojená léta!!!

aklimatizace

(marie, 27. 11. 2015 18:18)

super obětavý manžel!!! takových chlapů moc není. velká pochvala mu patří

aklimatizace

(marie, 27. 11. 2015 18:17)

super obětavý manžel!!! takových chlapů moc není. velká pochvala mu patří

aklimatizace

(Jitka, 24. 11. 2015 9:49)

Dobrý den,
z vlastní zkušenosti vím, že v tomto případě by bylo nejvhpdnější, aby si paní vzala nejméně jednu proprietu (např. polštářek, hračku)z útulku do nového domova. Nejlepší by byla alespoň jednodenní přítomnost kohokoli (jiná kočička, člověk) z útulku...ale to není jendoduché.
Jinak přeji Zuzance, a její nové paničce trpělivost, hodně zdaru!

Pěstičky a tlapičky držíme

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 22. 11. 2015 21:43)

já si myslím a věřím,že se to hodné paní podaří a bude jí i Zuzance spolu moc,moc krásně!Určitě se trpělivost,klid a láska vyplatí a spolu vše překonají.Budu se těšit na kladné zprávy!

Zuzance vše nejlepší

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 31. 10. 2015 22:49)

a nejkrásnější!Měj se krásně,číčo milá a krásná!