Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cibulka z masokombinátu Hodonín

9. 5. 2016

Včera 8.5.2016 v podvečer nám zavolal náš kamarád Milan, který krmí plaché kočky u masokombinátu v Hodoníně, že se tam objevila kočka, která má na krku a pod přední packou provlečený obojek a ten je zařezaný až do masa.
Pro kočičku jsme hned jeli, vůbec se nebála, dala se chytit a hned jsme ji od obojku osvobodili.

c1-270.jpgRána na krku i pod přední nožkou je ošklivá, kočka se takto musela trápit už nějaký čas. Rány jsme ošetřili a zasypali "dračí krví", tento prášek působí antisepticky a má i antibiotické účinky. Kočička byla nalezena v místě, kde se dříve loupávala cibule, proto jsme jí dali jméno Cibulka.
Dnes jsme zajeli na veterinu, Cibulka dostala antibiotika a rány se zdály již klidnější, protože díky odstranění obojku ustalo dráždění ran.

Cibulka je moc hodná a trpělivá, mazlí se a chutná jí, takže doufáme, že všechno dobře dopadne.

c2-300.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

cibulka220.jpg26.5.2016

Cibulka má zatím antibiotika, dostala ještě rýmu, jako  všichni co se k nám dostanou, ale žere a rána je o dost menší, uzavírá se. Dvakrát denně zasypáváme dračí krví, takže rána je suchá pěkná. Cibulka je hodná a trpělivá.

4.7.2016

Dnes je rána téměř zhojená, zbývá malá ranka, protože v podpaží za nepřístupu vzduchu se hůře hojí.
ALE!
Cibulka je u nás velmi nešťastná, nesnáší ostatní kočky a je ve velkém stresu, dokonce se bojí chodit i na záchod. Hledáme pro ni naléhavě domov jako jedináčkovi. Pokud by byl někdo ochoten pokračovat v ošetřování ranky, může Cibulka do nového domova hned. Je také možné, že v novém domově doje k rychlejšímu zhojení, protože stres Cibulce určitě neprospívá.
Je moc mazlivá a milá, nebudete litovat.

Můžete nám zavolat na 724 142 463.
cib-kol-300.jpg

20.6.2016
Rána už je malá ...

24.7.2016
Ranka už je zhojená.

 

Další fotky zde.
 

 

 

9.8.2016 - Cibulka byla umístěna do nového domova, více zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přání pro Cibulku

(Mirka L., 11. 5. 2016 17:08)

Cibulko,jsi nejen krásná kočička,ale jistě i statečná.Přejeme moc a moc rychlé uzdravení a časem také nový domov a měj se už jen krásně.
To ti přejí
Mirka a kočičky Páťa, Zuzi, Čiki, Šedík

Brzy se uzdrav

(Iveta, 10. 5. 2016 8:12)

Přejeme překrásné Cibulce brzké uzdravení. Ať se všechno rychle zahojí, na tělíčku i na duši. Na fotkách vypadá, že zlatíčko všechno výborně snáší. U paní doktorky byla vzorná :-)Zaslouží si už jenom mazlení a pohodu :-)