Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kastrace Boleradice

6. 3. 2013


Cca 30 koček, jsou po chalupářích, co je tam navezli v létě a na zimu je nechali hladovět. Jedna smečka se pohybuje před domem na silnici, naštěstí není moc rušná. Paní jim před domkem postavila plot, aby měly alespoň nějaký úkryt a dala tam misky s jídlem a vodou. Jsou plaché, chytají se do klecí.

K 30.4.2013 vykastrováno v Boleradicích 20 koček!

3.5.2013 

Jedna velice milá zpráva!


Poděkování sice míří na nás, ale patří Vám všem, kteří nás jakýmkoli způsobem podporujete. Od podpory finanční, materiální, nákupem našich dárků až po různá hlasování v soutěžích, .… Bez Vás by to totiž vůbec nešlo!!!!


„Dobrý den,chtěla bych moc poděkovat p.Tomalové z hodon.útulku za velikánskou pomoc při finanční pomoci při kastraci kočiček, o které se starám, bylo jich hodně, nedokázala jsem zaplatit kastraci a nemohla si dovolit, aby se dále rozmnožovali. Už jsem nevěděla kudy kam....lidé u nás jsou zlí, ale mě jich bylo líto a proto vše co mám, dám do jejich krmení...jsem bez práce, pečuji o nemocnou maminku, tak se oháním jak můžu. S pomocí Andrejky Laštovkové, která mi půjčila přepravky a odchyt. klec jsem po velkém úsilí a snaze dr. Blažka z Vel.Pavlovic úspěšně vše zvládla. Ještě jednou moooc moooc děkuji. S takovou ochotou jsem se nikde dlouho nesetkala. Přeju Vám co nejmíň kočiček v útulku a hlavně hodně dobrých sponzorů...S pozdravem Bučková Marcela“

Paní Bučkové budeme nadále vypomáhat s krmením.

kast-bol.jpg
Více fotek zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář