Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočky v zahrádkařské kolonii u kempu Apollo

30. 10. 2018

 

V zahrádkářské kolonii u kempu Apollo v Lednici se pomnožily kočky.
Paní se snažila alespoń pomoci koťatům a hledat jim domovy, ale nepodařilo se jí to. Oslovila útulky, zda by koťata nepřijali, ale všude jí řekli, že mají stop stav, ale možnost pomoci s kastracemi nenabídli.

17.jpg

Když se případ dostal k nám, začali jsme jednat.
Kateřina Kršková z depozita Starovičky vyjednala pomoc s kastracemi u kastračního programu KasPro a zajela na místo s Janou Šilhanovou (dočasná péče), kde 2.jpgpořídily fotodokumentaci a přivezly kočkám krmivo. Koček je tady okolo 17, ani paní přesný počet neví. Z toho je asi 7 koťat, většina nemocných a potřebují přeléčit.

Akce proběhne ve spolupráci s kastračním programem. KasPro uhradí kastrace, my zajistíme odchyt koček, jejich převoz na veterinu, jejich ošetření, přeléčení nemocných koťat a hlavně dodáme krmivo.

Krmivo budeme dodávat pravidelně, takže můžete pomoci i adopcí na dálku, zadáním trvalého příkazu na 150 Kč. Informace najdete zde.

31.10.2018
Dnes bylo do depozita Starovičky převezeno šest nemocných koťat, která tady zůstanou po dobu léčby.

6.11.2018
Je vykastrováno prvních osm koček! Foto v albu.
Prosíme vás tímto o pomoc s touto akcí. Pomoci můžete jednorázovým příspěvkem na účet č. 177627810/0600 nebo transparentní č. účtu: 2600773655/2010 a do poznámky "APOLLO" Děkujeme za pomoc.

10.3.2019
Šest koťat, která byla přes zimu u nás bylo po vyléčení vráceno minulý týden zpět, jsou to plaché kočky. Do lokality pravidelně zavážíme krmivo a pomoci těmto kočičkám můžete adopcí na dálku. Více zde.

kemp-apollo.jpgDalší fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář