Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťata z Uhřic

6. 12. 2016

Včerejší příjem - čtyři koťata!

Koťata někdo hodil v Uhřicích ke koňským stájím. Krčila se v tom mrazu pod keři a snažila se dostat do stájí, ale bylo rozhodnuto - nekrmit je, aby tu nezůstala!

Lidská hloupost je nekonečná. Jsou to dva kocourci a dvě kočičky.

uhrice-400.jpg

 

 

 

 

 

 


Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

koťata

(Mišurcová, 8. 12. 2016 18:38)

No opravdu lidská hloupost zachovat se takto k živému tvoru....chtěla bych vidět zvířata v jejich stáji...

Dobře to dopadlo

(Markéta, 7. 12. 2016 9:25)

Naštěstí to dobře dopadlo pro tyhle malé, bohužel se to ne vždy povede. Nechápu jak může být někdo ke zvířatům tak zlý. Zároveň bych se chtěla (doufám, že ne moc hloupě) zeptat jestli může mít venkovní kočka i v zimě koťata.
Jde mi o to, že chodíme na "přilepšenou" uklízet jeden činžovní dům který je součásti bloku takových domů kde jsou zahrady. Samozřejmě se zde zdržují kočky. Sice zde město udělalo odchyt a kastraci, ale zřejmě se to nepovedlo u všech. Vedle v domě máme známou takže jsme s jejím svolením umístily do jejich dvora boudičky a pravidelně je krmí. Když přijdeme uklidit tak dávám ještě kočkám i já. Teď mi přišla jedna taková baňatější tak nevím jestli je tak dobře živená nebo bude mít koťata. Zajímalo by mě jestli když má byť venku k dispozici boudky a pravidelnou stravu (nic špatného, krmivo od Britu pro venkovní kočky)zvládla pokud by měl koťata je v pořádku porodit a odchovat v tomto počasí.
Děkuji
Markéta

Re: Dobře to dopadlo

(Kočky SOS, 7. 12. 2016 10:07)

Kočky koťata v zimě nemívají, takže spíše ne. Pokud by přece jen, tak koťata by asi v tomto počasí nepřežila, bylo by pak vhodné kočku vzít domů, nebo alespoň do garáže apod., kde nebude mrznout. Ale je to nepravděpodobné, koťata se rodí cca od dubna do října.
Jinak, jste skvělí, že se tak o venkovní kočičky staráte, teď na zimu se vekovní kočky ani nekastrují, ale jakmile se oteplí (březen) na nic nečekejte a nechejte kočky kastrovat, jinak budete řešit pohromu v podobě několikanásobně vyššího počtu koček, než tam máte teď.

a já...

(Jitka, 7. 12. 2016 9:16)

a já bych těm lidem udělala přesně to, co chtěli oni sami udělat udělat: Nekrmit!

Lidská blbost je nekonečná

(Zdenka S., 7. 12. 2016 9:00)

Když něco takového čtu tak bych ty lidi fakticky
někdy přizabila.