Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomáháme v Krumvíři

24. 2. 2021

Dostal se k nám případ paní z Krumvíře, která se snažila pomáhat kočkám z ulice. Po okolí se to rozšířilo a tak občas i nezodpovědní lidé z okolí přinesli nebo přehodili přes plot kotě ... Situace se paní vymkla kontrole a tak k dnešnímu dni má v domě přes dvacet koček. Většina už je kastrovaná, se zbytkem kastrací pomůžeme, kočky budeme vakcinovat, u některých nemocných probíhá léčba. Po domluvě s paní se budeme snažit alespoň některým najít nové domovy.


Představujeme vám loňská koťata, která by mohla odejít do nových domovů. Pro domluvu nám můžete zavolat na 724 142 463.
 

titulka-mensi.jpgAnička - nar. 5/2020
Bílá kočička se zrzavo-černým ocáskem. Mazlivá, uvrněná kráska. Narodila se toulavé kočičce. Mladá, nevhodná jako jedináček.
15.4.2021 - Anička a Teo našli společný domov!
Další fotky zde.
 

 

 

 

z1.jpgZita - nar. 3/2020
Želvovinová kočka s orientálními rysy, veselá, akční, zpočátku opatrná - potom mazlivka. Přitolala se na zahradu k domu, hledala jídlo. Mladá, nevhodná jako jedináček.
Další fotky zde.

 

 

titulka-mensi.jpgTeo - nar. 6/2020
Černobílý kocourek, mazlivý, stále přede, hravý. Po hodech (srpen 2020) jej nechali v Krumvíři majitelé kolotočů. Mladý, nevhodný jako jedináček.
15.4.2021 - Anička a Teo našli společný domov!
Další fotky zde.

 

 

 

 

 

titulka-mensi.jpgTimi - nar. 4/2020
Krásný stříbrně mourovatý kocourek. Velký mazel, má rád kočičí kamarády. Dotoulal se na zahradu domu, hledal jen mističku a mazlení. Mladý, nevhodný jako jedináček.
Další fotky zde.

 

 

 

 

 

 

titulka-mensi.jpgBetynka - nar. 5/2019
Černá kočička s bílou náprsenkou a ponožkami. Betynka je přítulná milá společnice. Ráda se chová, miluje nekonečné hlazení a škrabkání za oušky. Vhodná i jako jedináček - pouze do domku se zahradou.
Další fotky zde.
26.4.2021 - Betynka našla domov!

 

 

 

 

Chcete mě? Pro domluvu nám můžete zavolat na 724 142 463.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář