Jdi na obsah Jdi na menu
 


Porod v depozitu

21. 4. 2017

21.4.2017
k4.jpgPaní depozitářka z Mikulčic tak dlouho vysvětlovala a přemlouvala souseda na kastraci jeho kočky, která u něho žila na dvorku, až ji soused včera dopoledne konečně přinesl.
Ale kočka u nás v depozitu začala po chvíli v přepravce rodit!
Má šest (!) koťat a zůstala s nimi u nás.
V jeden den příjem šesti koťat, zbytečně narozených ...

 

Prosíme, kastrujte! Kastrujte včas! j-301.jpg

Vykastrujte i kočku, která se uchýlila, do vaší zahrady, na dvorek nebo k vám chodí jen na misku krmení.
Vykastrujte ji dříve, než vám přivede na zahradu koťata!


 

 

 

 

23.4.2017
Kočičí máma z depozita v Mikulčicích je moc hodná máma a je vděčná za každé pohlazení. O koťátka se vzorně stará a téměř se od nich nehne.
Druhý den po porodu byla ostražitá a koťátka si hlídala, ale pak pochopila, že koťátka jí nikdo nesebere a už jen vrní a mazlí se. Každý den koťátka (je jich 6!) poctivě vážíme a rostou jako z vody. Bývalý majitel o kočku nemá zájem a vůbec ho nezajímá, že už porodila.

Tato kočičí máma byla včera adoptována na dálku a její adoptivní rodina jí dala jméno Jaruška. Děkujeme!

j-300.jpg

1.5.2017
Z našeho depozita:

Hlásíme se s novinkami o Jarušce. V sobotu bohužel zemřelo to nejslabší a nejmenší koťátko. Ostatní krásně přibírají a už váží kolem 200 gramů. Jsou to tři kocourci a dvě kočičky. Černá kočička se jmenuje Natálka a mourovaná se jmenuje Leila, kocourci zatím nemají jména. Koťátka začínají pomalu otvírat očka a jako první viděla malá Natálka.
Podívejte se na krásné fotky.
Zase se ozveme, Jana

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jo jo kastrace

(Jarka, 21. 4. 2017 16:15)

jen tak pro zasmání - dala jsem kastrovat kocoura obyč.venkovní-milý a zanedbaný - našeho pana souseda - a skončila jsem na přestupkové komisi MÚ a veterinář musel dosvědčit, že nebylla způsobena škoda spíše naopak. Jo kdyby to šlo vykastrovat souseda - nejde-nevejde se do přepravky říkáme mu PAN VUL

Re: jo jo kastrace

(Vlaďka, 23. 4. 2017 19:04)

Máme tu podobný případ souseda, už tu běhají 3 černí kluci jako následek slov - "Já si ji pohlídám..."Jednu kočičku už udal, kluci zůstali a přidali se k 10 bílým - námi krmeným - venkáčkům vykastrovaným:-) Mám dotaz - Jak reagovala přestupková komise na fakt, že kočka je venkovní, není označená, tudíž nemá majitele, že ji soused krmí - to ještě neznamená, že je jeho, pokud jí taky dáváte občas najíst?

Re: Re: jo jo kastrace

(Kočky SOS, 23. 4. 2017 19:52)

Nevím jestli paní Jarka bude číst váš příspěvek a odpoví vám, ale ničeho se nebojte. Pokud kočka není čipovaná, neexistuje důkaz, že má majitele, klidně odchytněte a nechte kastrovat. Přesně jak píšete - není označená, tudíž nemá majitele, že ji soused krmí - to ještě neznamená, že je jeho.

Re: Re: Re: jo jo kastrace

(jarka, 2. 5. 2017 20:13)

my jsme malá obec a tam Vám dosvědčí soused i to,že jste vyvraždila Slavníkovce i když nejste Přemyslovec......no prostě smetli ze stolu,ale protože v rámci klidných vztahů z toho bylo jednání-vlastně já jsem toto ani nevnímala-protože
mne šlo o kocoura-stejně ho krmím,odčervuji já-pro ně je to "jen"kocour - ale soused je stále PAN VUL......

Hodně štěstí

(Iveta, 21. 4. 2017 12:04)

Pusinky! Přejeme hodně zdraví a nové domovy kočičkám a Vám méně zabedněných a lakomých lidí kolem nás!