Jdi na obsah Jdi na menu
 


Statečná kočičí máma Bohunka

8. 7. 2016

Před pár dny nám volala příbuzná jednoho pána, který má zahrádku na Kapřiskách v Hodoníně, že mu tam poslední dobou pořád někdo háže kočky, že on je sice krmí, ale jedna z nich už má i koťata a co by se dalo dělat, jestli můžeme nějak pomoci.
Slíbili jsme, že hned jak se kolegyně vrátí z dovolené, přijedeme se na místo podívat a kočky odchytáme a necháme vykastrovat, aby se na zahradě dále nemnožily.

bohunka400.jpgAle včera se kočička, která má koťata, chytila do želez. Přes velkou bolest, kterou musela mít, přelezla i s pastí na zadní nožičce plot, aby se dostala zpět ke koťatům! Pán ji viděl plot přelézat. Je to moc smutné, používání takových pastí není povoleno, i na kuny se musí používat odchytné klece - sklopce.

Statečná kočičí máma musela okamžitě na amputaci, nožička se nedala zachránit. Kočička dostala jméno Bohunka a zotavuje se u nás. Zjistili jsme, že její koťata jsou plachá, ale už jsou starší, sami baští a tak jsme je nechali na zahradě a pán se o ně stará.

Pokud můžete, přispějte Bohunce na operaci a následnou péči, budeme vděčni za jakoukoliv částku. Číslo našeho transparentního účtu je 2600773655/2010 a do poznámky připište "Bohunka". Děkujeme.

kap250.jpg19.7.2016
Minulý týden jsme vyrazili na Kapřiska omrknout Bohunčiny dvě koťata a odchytit další kočky ke kastraci.
Pán, který nás k Bohunce zavolal, se o koťata stará vzorně, přivezli jsme mu krmivo, ale on kočkám zrovna vařil masíčko. Fotky zde. Situaci tady budeme monitorovat, pán slíbil, že pokud se objeví nějaká nová kočka, hned zavolá.

Bohunka se u nás zotavuje po operaci.

 

 



 

18.8.2016
Bohunka odjela do nového domova! Více
zde.

bohunka350.jpg


 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář