Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tříbarevky z Dolních Bojanovic

1. 6. 2014

Dolní Bojanovice je vesnice, která je nechvalně známá svým špatným přístupem ke kočkám. Její starosta kdysi prohlásil, že než by dal na kastrace bezprizorních koček, to dá raději na patrony myslivcům.
Jedna milovnice koček, která tam bydlí a není netečná ke svému okolí, nás vždy zavolá. Tentokrát se jednalo o pána, který žije sám, takový podivín a má dvě kočky, které nekrmí nebo jim nadrobí chleba!
Jedna byla březí a pán řekl, že koťata pozabíjí, jako vždy, že kastrovat není potřeba. Paní ho umluvila, ať jí nechá aspoň jedno, že si ho vezme. Kotě už má asi měsíc, ale bylo tak strašně zablešené a paní nebyla schopná se s pánem nijak domluvit, ani na kastracích, ani na odblešení… Odpovídal nesmysly typu „na co, šak to nemá cenu“ atd. Jely jsme tam a viděly dvě příšerně hubené kočky, matku s dcerou a jedno nádherné kotě. Matka má asi deset let a prý ji máme zabít, že je stará. Dovezly jsme tam krmení a kapku proti blechám. Starší kočku loni asi srazilo auto, tak jaksi "naširoko" chodí, ale je moc milá a mazlivá.
Vzaly jsme ji vykastrovat, už to má za sebou a je v pořádku. Matku kotěte budeme kastrovat později a kotě nabízet k adopci.

 

tri250.jpeg

Další foto zde.


Kočkám budeme zavážet krmení a kontrolovat je. Hledáme pro ně adoptivní rodiče, kteří by každé přispívali 150 Kč měsíčně na krmivo. http://www.kocky-hodonin.estranky.cz/clanky/adopce-venkovni.html.


Tříbarevky už svou adoptivní rodinu mají, je jí Krispol Store. Mockrát děkujeme!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jste skvělé!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 1. 6. 2014 21:52)

Patří vám dámy,obrovský dík za vše,co pro kočky děláte.Jste prostě úžasné a skvělé!Moc díky!!!!!Zasloužíte obdiv a úctu a také ji od nás,co víme jakých obětí jste schopné a co úsilí vás nikdy nekončící starost o ně stojí,tu úctu máte.
P.s.ty kočeny z Bojanovic jsou nádherné a ten malý zázrak je neprosto úžasný,škoda,že paní nedala vědět dříve,než sourozenci té nádherné pucky,zásahem rukou hnusnýho vraha nepoznali lidské pohlazení a šanci na život.Člověka to až bolí,tolik lidské zloby a bezcitnosti.A ten starosta v těch pobožných Bojanovicích musí být asi nějak jetý,ne?Když prohlásí takovou blbost!Takoví lidi by neměli být vůbec na takových místech,asi bude ducha mdlého chudák.