Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průlom v jednání s městem!

15. 5. 2013
Průlom v jednání s městem!

Tak se nám zřejmě blýská na lepší časy! Nebo se jen prostě hnuly ledy? Ani nevím, jak to mám napsat, tak jsem překvapená a zaskočená z dnešní schůzky s úřednicemi z města. Ano s těmi, které na schůzce ve škole byly zásadně proti krmným místům, jsme se dnes domluvily! :-) Před schůzkou jsme jim naposlílaly spoustu materiálů k tématu opuštěných koček a tyto ženské si to opravdu nastudovaly. Všechna čest dámy! ;-) A tak přišly na to, že zákaz krmení nic neřeší.

plasky.jpgPrvní dohoda zní, že budou tato naše místa akceptovat a dokonce budeme mít možnost psát do Hodoníských listů. Budeme tak mít i šanci seznámit občany s problematikou koček, které potkávají na ulici. Dozví se, proč tam jsou, jak žijí a co se dá dělat s tím, aby byly zdravé a časem jich bylo mnohem mnohem méně. Jen doufáme, že vše klapne a že systém, který je zavedený bude fungovat i pod záštitou města stejně dobře jako dosud. Uff, je to úleva :-)
Lucie Foltýnová
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super!

(Daniela Jestřábová, 20. 5. 2013 21:35)

Suprová zpráva,člověku se ani nechce věřit.Město by mělo také v ročním udělování dotací pamatovat na kočičí útulek!!!!!Je to velice prospěšný spolek a co vy děláte pro záchranu koček,jejich zdraví a klidný život,klobouk dolů!Velice si vás dámy vážím a za všechny, kdo miluje kočky a jejich osudy mu nejsou lhostejné děkuji.Srdečně zdravím a přeji hodně síly a trpělivosti ve vaší nesnadné práci a v boji za práva koček!

Krásná zpráva

(Dana, 17. 5. 2013 10:29)

Hned mám při pátku lepší náladu. Jen tak dále. Moc vám to za vaši neúnavnou práci pro kočičky přeji. Jen tak dál!

tak to je bomba!

(Jorga, 16. 5. 2013 15:15)

mám velikou radost, že Vaše práce a úsilí nebylo a není marné a že jste se dočkaly takovéhle satisfakce!!! a tedy opravdu i uznání těm úřednicím, že dokázaly radikálně změnit svůj zamítavý postoj a názor, to každý neumí. jen tak dál, držím palce, snad to není jen pohádka, nýbrž realita se šťastným koncem! kéž by to takto šlo i jinde!

Re: tak to je bomba!

(Lucka, Kočky SOS, 16. 5. 2013 19:08)

Ano máme radost, děkujeme! A oceňujeme i tu změnu postoje. To se opravdu hned tak nevidí, zvlášť když to jednání u boudy bylo tolik vypjaté. Mohly dělat dál "mrtvé brouky" ...