Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bingo

3. 12. 2007

ObrazekRoztomilý bílomourek Bingo byl koncem června 2007 nalezen za dveřmi obchodu. Ze zpočátku vystrašeného a velmi vyčerpaného kocourka se vyklubal velký mazlík. 27.8.2007 byl spolu s Vadou umístěn do Vacenovic.
Ačkoliv jejich noví majitelé bydlí v rodinném domku se zahradou, měla být koťata jen uvnitř, protože v sousedství prý žijí lidé, kteří kočky nemají rádi a zabíjejí je.
Nová majitelka i s dětmi si původně přijela jen pro jednu kočičku, ale souhlasila s tím, že koťatům je lépe ve dvou, a tak si vzali dvě. Domluvily jsme se, že kdyby to nešlo, jedno nám mohou vrátit. Rodina měla strach hlavně z nesouhlasu otce, nicméně děti i paní doufali, jak mj. vyplývá i ze zpráv z nového domova, že se jim podaří jej zlomit a on si nakonec koťata, která se mezitím v obýváku seznamovala s králičími kamarády, oblíbí...

Obrazek

To se bohužel nestalo. V listopadu jsme se dozvěděly, že Bingo s Vadou byli z obýváku přemístěni do sklepa a do bytu jim byl vstup zakázán. Na naši žádost nám byla Vada vrácena, pro Binga však již bylo pozdě - ze sklepa měli volný přístup ven, odkud se údajně do dnešního dne nevrátil.

Nechápeme, že králíci mohou běhat po bytě volně, ale pro kočku tam místo není. Je nám moc líto bílého kocourka, který doplatil na nespolehlivost svých nových majitelů - těm jsme přitom při předávání koťat zdůrazňovaly, že je mohou kdykoliv vrátit. Paní nám v srpnu sama řekla, že pouštět ve Vacenovicích kočky ven je nebezpečné, a tak kdoví, zda Bingo vůbec ještě žije...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář