Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čio

1. 12. 2010

ObrazekMourečka Čio se jednoho dne objevila v lázních, kde čekala s plachými kočkami na jídlo. Je milá, mazlivá, hravá, klidná a velmi ráda komentuje vše, co se okolo ní děje. Kočky snese dobře, ale ke hrám je nevyhledává. 30.8.2008 byla umístěna do domku se zahrádkou do Mutěnic. V prosinci ji bohužel srazilo auto před domem a umřela. Její noví majitelé nám napsali:

31.8.2008:
Dobrý den, když jsme si včera přivezli kočičku Čio, první věc, která ji zaujala, byla miska z jídlem. S radostí se pustila do jídla. Potom prozkoumávala okolí a večer skříně zvrchu, usadila se na okně a pozorovala, co se děje venku. Chovala se přítulně, nechala se pohladit a dokonce se s námi i pomazlila.

1.9.2008:
Čio už výborně zvládá chození na své WC, už si našla své místečko v domečku a už jsme ji pustily do další místnosti.

8.7.2009:
Dobrý den, pro Čionku už je samozřejmost, že každý den bude venku aspoň tak na 12 hodin!!! Koupili jsme jí takové granulky na zoubky, které musí každý den sníst. Ale dáváme jí 8 kusů každý den, takže je najezená k prasknutí, po tom co jí dáme jídlo z konzervy. Rodiče Čionce udělali nový domeček s všema různýma hračkama a prolízačkama. A proto taky když ji hledáme, víme že si hraje u domečku. Taky jsme tady přidělali fotku Čionky. Není to spokojená kočka??? No a když jsme u toho, ze začátku jsi všichni mysleli že Čionka asi nebude ta pravá kočka, s kterou bychom si hráli a mazlili se, ale všichni jsme se mýlili, protože Čionka taková je.

14.2.2010:
Dobrý den, posíláme vám tady pár fotek naší krásné kočičky Čionky, aby jste viděli, jaká je to velká a spokojená kočka.

Fotografie z Čiina domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

čio

(Jéééééééééééé, 17. 3. 2009 17:52)

moc nádherná kočička