Jdi na obsah Jdi na menu
 


Limetka (nyní Myšulka)

22. 11. 2015

ObrazekŽelvinka Limetka byla v dubnu 2007 nalezena u budovy lázní, kde krmíme plaché kočky. Vychovala u nás celkem 13 koťat, která k nám přišla bez mámy. 14.7.2007 byla umístěna do Hustopeč u Brna do domku se zahrádkou, k lidem, kterým po 12 letech zemřela kočka. Bude mít i kamaráda - moc hodného pejska, zvyklého na kočky. 22.11.2015 jsme dostali z domova Limetky Myšulky smutnou zprávu, odešla do kočičího nebe, pravděpodobně se jednalo o otravu. Je nám to moc líto.
Limetka měla krásný domov a když byla u nás, měli jsme právě velké množství koťat. Koťátka jsme sice přikrmovali, ale Limetka zvládla to ostatní a nádherně se o ně postarala, byla to neuvěřitelná a úžasná kočička, nezapomeneme na ni.

limetka-s-kotaty.jpg


 

 

 

 

 

 

 


Její nová majitelka nám napsala:

4.8.2007:
Dobrý den,
před třemi týdny jsme od vás dostali kočičku Limetku - nyní Myšulku. Velice dobře si zvykla, moc ráda chodí ven, se psem už jsou kamarádi. Mlsná ani vybíravá není, nejraději baští granule, šunka jí nechutná (opravdu). V brzké době bude mít svůj hrací koutek v rohu chodby, kde budou dvě kočičí podlaží, jedna tyčka se zavěšenými hračkami, která bude sloužit zároveň jako škrábadlo. Máme ji rádi, jsme s ní spokojeni. Nechali jsme vám k nahlédnutí fotky na internetové adrese:
http://mjack.rajce.idnes.cz/Kocka/.

11.8.2007:
Dobrý den,
podařilo se nám vyfotit Myšulku v jejím novém pelíšku, nejdříve kolem něj jen tak chodila, ale dnes ráno jsme ji našli, jak v něm odpočívá, stihly jsme nafotit pár snímků, tak vám je posíláme.
Je znich zřejmé, že Myšulka přijala pelíšek za svůj. Hrací koutek ještě není kompletní, až bude hotov a Myšulka si na něj zvykne, pošleme vám další fotografie.

3.1.2008:
Dobrý den, 
nedávno jsme na chvíli odložili deku do knihovny a naše Myšulka si tam hned našla místečko (přidali jsme jí tam její druhý pelíšek), a tak těď odpočívá v knihovně a občas si i něco pěkného "přečte". Posíláme vám tedy fotky Myšulky jak odpočívá mezi čtením jednotlivých kapitol.:-D

13.1.2008:
Dobrý den,
naše Myšulka si také dala novoroční předsevzetí, že trošičku zhubne, tak abyste viděli, že to myslí vážně, posíláme foto.:-D

12.7.2008:
limetka370.jpgPosíláme vám pozdravy od Myšulky (mimochodem 14.7.08 tomu bude rok, co ji od vás máme). Myšulka na léto hezky zhubla, přes zimu byla pěkně kulaťoučká. Se psem Danečkem si taky strašně rozumí, otírá se o něj a dokonce s ním i ležela na gauči (viz přiložená fotka). Z Myšulky máme velkou radost a jsme moc rádi, že ji máme a že je členem naší rodiny.

Fotografie z Myšulčina nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz. a také zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smutné,moc smutné!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 22. 11. 2015 21:51)

Tyto zprávy mne vždy bolí u srdíčka,je to strašně smutné!

Limetka

(Karin, 16. 5. 2007 10:45)

Limetku jsme poznali při naší poslední návštěvě depozita. Je to kočička s nádhernou povahou, velice milá, skromná, mírná, mazlivá, ale ne vtíravá. Mít doma jen trošku víc místa, hned jsme si ji vzali!