Jdi na obsah Jdi na menu
 


Worik

14. 7. 2016

ObrazekČerného kocourka Worika, který nešťastně mňoukal v krabici u ramene řeky Moravy, našla v lednu 2008 malá holčička. Odnesla jej domů a maminka zavolala nás. Worik měl velkou zahnisanou ránu na bříšku a obrovský hlad. Po vyléčení je z něj veliký fešák, hodný a přítulný. 10.3.2008 byl umístěn do Brna k pejskovi - do přízemního bytu, odkud časem bude moci chodit ven.

 

Z jeho nového domova máme tyto zprávy:

12.3.2008
Worik si ze psa nic nedělá, začíná zkoumat a hrát si. Pes měl od prvního kocoura tvrdý trénink, byl zvyklý, že na něj skáče a loví ho. Takže je jí líto, že Worik si s ní zatím nehraje. Velikostí jsou na tom podobně, možná ji kocour brzy přeroste.

30.3.2008
Pozdravuje vás náš Worik. Pořád není čas udělat nějaké fotky, aby bylo vidět, jak se má. Dostal přeočkování, má trošku zánět dásní, protože mu rostou zuby. A taky byl než k vám přišel, špatně živený, proto tam měl zubní kámen. Měl chudák i někdy dávno zlomený prst na tlapce, který se mu trvale křiví. Ale naštěstí si z toho nic nedělá. Už si tu zvykl, všechno dělá se mnou. Někdy i docela zlobí, ale to je dobře.

worik350.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Worik odešel do kočičího nebe. Více zde.
 

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Worik v novém domově

(Martin, 24. 6. 2008 13:28)

Worik je u nás moc šťastný. Pořád vymýšlí blbosti ze psem. Kradou spolu doma i jídlo. Je to dobrá dvojka. Je naprosto zdravý. Moc mu u nás chutná pořád by něco jedl nebo by se mazlil. Nejradši si hraje s ukradenou propiskou nebo s plyšovou myší. Spí blýzko nás. Pořád se nás drží. Je to skvělý přítel. Rád bych sem vložil nějaké fotky ale nevím jak.