Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amy - Matylda

20. 10. 2017

amy350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2015
Umístění: depozitum Hodonín II.

Amy, kde se vzala, tu se vzala, se jednoho dne koncem března objevila na sběrném dvoře firmy Tespra v Hodoníně. Amy je milá, klidná, přítulná a chovací kočička, která by se stále a kdykoli mazlila. Nejraději hned nastrkuje bříško. Bude věrnou a vděčnou společnicí. Amy měla dlouho problém si zvyknout na ostatní kočky, ale už je více či méně toleruje. Stále ji trošku zlobí levé oko. Může být rozmazlovaným jedináčkem tam, kde na ni budou mít hodně času. 28.10.2016 Amy byla umístěna do Ameis v Rakousku, do domku, k pejskovi Amy, proto se kočička bude jmenovat Matylda.
20.10.2017 - Dnes bohužel přišla smutná zpráva, Amy zrazilo auto.

Další fotky zde.

Amy byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla firma IZOVELLA s.r.o. a kocour Markus a kočička Sofi. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

amy280.jpg28.10.2016
Uz vylezla z pod linky a je porad s Mikim (pozn. syn asi 5 let).
A zatím je teda úžasná!
Maxik teda trosku zlobí (pozn. syn malinký), tak snad se srovná a nebo ho sekne no
... Napřed byla porad pod linkou, pak vždy vylezla ocichat, když někdo došel a zase zalezla.
Odvazila se i do koupelny a na wc a pak uz jak jsme byli doma, tak vylezla a porad se mazlila. Pak jsem ji dala na okno, mela tam tu kapsicku a najedla se a ted tam leží a kouká na ty dva zlobivce malý.

30.11.2016
M
atylda je super, děti teda moc nemusí, ale když má náladu, tak se přijde mazlit i za nima a škádlí se s Maxikem, který ji honí a ona se schová a pak zase vyleze.
Večer je většinou kolem mě a jak už kluci spí a nebo i přes den, když jsem tady chvilku sama a pořád by se jen mazlila. Ale nedá si pokoj a nedá a pořád si chce hrát s mojí rukou. Hračky moc nechce, nejvíc si vyhraje s provázkem za kterým se honí. A jinak je většinou v šatně na komodě nebo v posteli pod přehozem a ještě pod topení hodně chodí.
Miki se sice vyptává na Vilíka, ale já jsem rada, ze máme ji a jedna kočička nám stačí :-) Ještě jsem chtěla říct, ze Miki říká Matyldě ten Matylda. Prý ví, že to je ona, ale on ji bude říkat on. Teď se mě zrovna ptá, kam utekl a kde je ta Matyldova šňůra :-)

 

amy2-mala.jpg26.9.2017
Zdravime,
Matylda si našla nový pelíšek (v dětském kočárku) a chodi s náma venčit psa!

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář