Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bazalka

9. 8. 2018

baz-350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Hrušky

Zavolala nám městská policie, zda přijmeme tři koťata. Přivezla je k nim paní, která je našla opuštěná a vyhladovělá u železniční trati ve směru na Mutěnice.
Je to jeden kocourek (Tymián - ten už domov našel) a dvě kočičky (Zázvorka už také domov má a Bazalka), byli velice hladoví, jsou zablešení a zasvrabení, ale jinak zdraví.

14.11.2017 - Bazalka je loňské kotě a na svůj domov čeká už celý rok. Bude u vás zpočátku trošku bázlivá, ale brzy si zvykne, je to mazlivá kočička. 27.4.2018 - Bazalka byla umístěna do Jirkova, do domku, ke třem kocourkům.

Další fotky zde.

Bazalka byla adoptovaná na dálku - její adoptivní rodinou byla Dagmar Stolínová a kočička Mici, kocourek Jazz a fenka Majda. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

img_20180504_225108.jpg4.5.2018
Ode dneška obrat o 360'. To jsem nečekala! Dnes večer již jedla společně s kočkami, a nejen, že přijde na zavolání, ale už i sama. Přede, skoro dělá kotrmelce, jen pro pohlazení! A zřejmě už miluje nejen mě, ale i mého muže i syna! Je úžasná! 

12.5.2018
Dobrý den,
tak už je vše v pohodě. ... Na zánět dásní dostala antibiotika, mast a koupili jsme "prst na čištění zubů". Po návratu domů jsem čekala, že zaleze, ale ono nic. Zřejmě už pochopila, že zůstane. Jinak je pěkně mlsná, syrové maso ji moc nejede, konzervy také ne, ale zato kuřecí kapsičky by mohla pořád! Česání jí nevadí, už jsme vyčesali poslední dredy, co měla na nohách a ocasu. Teď už jenom udržovat. Zasílám foto, které včera vyfotil manžel, když jsem večer odpadla. Mimochodem, dcera říkala, že prý má radši ženský, ale za mým chlapem běhá jak pejsek.
Hezký den JF

30.7.2018
Dobrý den,
chtěla bych Vás informovat o tom, že Bazalka je od soboty na kapačkách. Od chvíle, kdy k nám přišla, se nám nepodařilo ji ani trochu vykrmit. Přičítala jsem to tomu, že měla opakovaně zánět dásní a jednou měsíčně byla na antibiotikach. Až se k tomu náhle přidal strašlivý průjem. Ve strachu, aby mi neumřela na dehydrataci jsem ji odvezla na kliniku, kde udělali veškeré rozbory krve a ultrazvuk. Doktor stanovil diagnózu: chronický dlouhodobý zánět trávicího traktu. V podstatě Bazalka nedokázala správně zužitkovat potravu a její tělo v podstatě travilo samo sebe. Okamžitě ji dali na kapačky a dnes jsme se dozvěděli, že na klinice zůstane ještě minimálně 3-4 dny, dokud se nezbaví průjmu. Tak nám držte pěsti, dám vědět, jak jsme dopadli.
S pozdravem J.

9.8.2018
Dobrý den,
Bazalka ve čtvrtek umřela. Průjem se zastavil, vypadalo to dobře, ale nepřibrala ani gram.. Takže další testy... Ve čtvrtek náhlé zhoršení a apatie... prý nějaký druh leukémie. Zůstala po ní obrovská díra v srdci. Měla jsem ji jen krátce, ale všichni jsme se do ní zbláznili...  Bohužel, nebylo nám přáno. J.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář