Jdi na obsah Jdi na menu
 


Faust

18. 12. 2018

faust.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2017
Umístění:
dočasná péče

11.2.2018 - Dnes jsme přijali dvě koťata z Bohuslavic u Kyjova. Přivezla je paní, kočičky se nastěhovaly na její zahradu, ale sama živí už několik nalezenců a nemůže si další dovolit. Jsou od kočky souseda, kterého nedokáže přesvědčit, aby kočku nechal kastrovat. Kocourek Faust, kočička Markétka. 22.4.2018 - Faust se zpočátku dost bál, ale teď už je z něj šikovný kocourek, velice rád se přijde pomazlit. Faust je krásný černý kocour, velice rád se přijde pomazlit, má všek problém s velkým množstvím koček a řeší to tak, že je šikanuje a bezdůvodně napadá.
Máme v depozitu velké napětí, některé kočky se strachy počurávají, chudák plachá Amira, žije pouze na horních skříňkách kuchyňské linky.
Potřebujeme pro Fausta co nejdříve nový domov! Nemusíte se bát ho vzít ke své kočce, on na větším prostoru a s jednou nebo dvěma kočkami toto dělat nebude. Ale
může být i jedináček, pokud by mohl chodit ven na zahradu. Je vhodný pouze do domku se zahrádkou.
f4.jpg25.11.2018 - Aktuálně z dočasné péče:
"
Faust je roční kocourek, který nesnese společnost dalších koček, ale za to je zvyklý na děti i psy. Vhodný pro někoho, kdo ocení pouze jednu kočku. Rád tráví čas na zahradě jak sám tak i ve vaší společnosti, takže není vhodný do bytu, ale do domku se zahradou. Je velice hodný, mazlivý, ale nedůvěřivý k cizím lidem. Trvá mu, než si zvykne na nové prostředí." Zavolat nám můžete na 724 142 463.
18.12.2018 - Bohužel, tento příběh nemá dobrý konec. Faust náhle onemocněl, nejedl, byl apatický a vyšetření prokázalo selhání jater v takovém stádiu, kdy paní doktorka doporučila jeho uspání. Je nám to moc líto a děkujeme Nikole, která mu v dočasné péči poskytla lásku a domov.

Další fotky  zde.

Faust byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Nataša Pospíšilová, pes Honey a kočky Reila a Sisi. Děkujeme! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář